Στην Κροατια με 3 αλλαγές η Εθνική

Χωρις τους "πληγωμενους" Φράγκο, Γκαρα και τον Αρμενακη που εχει ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις η εθνική ομαδα αναχωρεί τα ξημερώματα για την Κροατια.

Χωρις τους “πληγωμενους” Φράγκο, Γκαρα και τον Αρμενακη που εχει ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις η εθνική ομαδα αναχωρεί τα ξημερώματα για την Κροατια. Η ώρα της πρώτης εκτός έδρας δοκιμασίας στο European League έφτασε με το αντιπροσωπευτικο μας συγκροτήματος να αντιμετωπίζει τους Κροάτες Σάββατο και Κυριακή (21:30 η ώρα έναρξης των αγώνων) σε δύο πολύ σημαντικά ματς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο, θα ταξιδέψει στην πόλη Ρόβινι έχοντας αναγκαστικές αλλαγές στη σύνθεση του καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Ανδρέας Φράγκος (τενοντίτιδα στο γόνατο), Γκαράς (αμυγδαλίτιδα) κι ο Απόστολος Αρμενάκης ο οποίος αύριο παντρεύεται με την αγαπημένη του Έλενα Γεωργιάδου και βαφτίζουν παράλληλα τον γιο τους (με νονό τον Θεόκλητο Καριπίδη). Αντιθέτως στην αποστολή επιστρέφουν οι Κώστας Ταμπουρατζής, Παναγιώτης Πελεκούδας και ο Νίκος Παλέντζας. Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Φιλίποφ, Μαρούλης, Τζιουμάκας, Παλέντζας, Πετρέας, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Πρωτοψάλτης, Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Ταμπουρατζής.

«Η Κροατία έχει πολλούς παίκτες που ξέρουμε από την θητείας τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι κι αυτοί έχουν μια καλή εικόνα για εμάς. Είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία στην τελευταία της συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Λιγκ είχε παίξει στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στο Βέλγιο κι όπως όλες οι ομάδες του ομίλου μας έχει μεγάλες φιλοδοξίες», είπε ο Σωτήρης Δρίκος με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να συμπληρώνει: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα διάφορα σενάρια πρόκρισης, γιατί το σκηνικό είναι σύνθετο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και στον άλλο όμιλο, οπότε το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο μόνο στο επόμενο παιχνίδι μας».

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί στις 05:00 από την Θεσσαλονίκη για το Βελιγράδι κι από εκεί θα πετάξει για την πόλη Πούλα της Κροατίας η οποία απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από το Ρόβινι όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του β’ ομίλου
Παρασκευή 24/7
19:00, Τουρκία – Ρουμανία
Σάββατο 25/7
19:00, Τουρκία – Ρουμανία
20:00 Λευκορωσία – Σλοβενία
21:30, Κροατία – Ελλάδα
Κυριακή 26/7
20:00, Λευκορωσία – Σλοβενία
21:30, Κροατία – Ελλάδα
Η βαθμολογία
1.Σλοβενία (12-1) 12
2.Ελλάδα (12-3) 12
3.Ρουμανία (7-7) 6
4.Κροατία (4-10) 3
5.Λευκορωσία (5-10) 3
6.Τουρκία (3-12) 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.