Το χάντμπολ καίει το βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Για οφειλή 25 χιλιάδων Ευρώ σε φυσιοθεραπευτή της ομάδας χάντμπολ του Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2003 κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα το τμήμα volley του συλλόγου το 2012.

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Για οφειλή 25 χιλιάδων Ευρώ σε φυσιοθεραπευτή της ομάδας χάντμπολ του Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2003 κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα το τμήμα volley του συλλόγου το 2012. Το χρέος που αφορά στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς μεταφέρεται στο ΤΑΑ με αποτέλεσμα τα χρήματα που θα έπαιρναν οι Θεσσαλονικείς από τον ΟΠΑΠ να πηγαίνουν όλα στην οφειλή των παλαιότερων ετών και κατά συνέπεια να μην μπορούν να εξοφληθούν οι παίκτες. Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι πίσω από την υπόθεση του φυσιοθεραπευτή βρίσκεται ο νομικός κ. Γρόλιος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΠ και μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ αλλά και εκπρόσωπος του Άρη, ομάδα την οποία αντιμετωπίζουν το Σάββατο.  Μάλιστα αναφέρουν ότι πρόκειται για «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» αφού σε λίγες ώρες ο Απόλλων Καλαμαριάς θα υποδεχθεί τον Άρη σε αγώνα ζωής ή θανάτου για τις αμφότερες τις ομάδες. Το δεδομένο είναι πάντως ότι η οφειλή υφίσταται και ο νομικός της ομάδας του Άρη απλά εκπροσώπησε τον φυσιοθεραπευτή.
Πάντως μετά από αυτή την εξέλιξη η πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Βασιλική Τσιούγγαρη παραιτήθηκε, ενώ ο Σέρβος ακραίος Βλάντιμιρ Ουσίλιανιν αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα την ομάδα αφού δεν μπορούσε να αντέξει άλλο χωρίς χρήματα. Με όλα αυτά τα προβλήματα συσσωρευμένα οι «ροσσονέρι» υποδέχονται το Σάββατο τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι που θα κρίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους. «Δεν ξέρω αν θα υπάρχουμε την ερχόμενη εβδομάδα στον χάρτη αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον Άρη θα «πεθάνουμε» στο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι δεν θα το χάσουμε» έλεγε αποφασισμένος ο κόουτς του Απόλλωνα Καλαμαριάς Χρήστος Πάτρας.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.