Μουστακίδης: “Η προσοχή στην πρεμιέρα”

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τόνισε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (30/9) ότι αυτό που προέχει για την ομάδα του είναι να εμφανιστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Ο Σάκης Μουστακίδης έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (30/9) στο πλαίσιο του League Cup. Κάποια πράγματα που έγιναν από την ομάδα του ειδικά στο τρίτο σετ δεν του άρεσαν, όμως, όπως είπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αυτό που προέχει είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος ο Εθνικός στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Δήλωσε ο Μουστακίδης αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο” και την ήττα που γνώρισε ο Εθνικός: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Είμαστε δυο διαφορετικές ομάδες, με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Είναι μια ομάδα που πάντα πρέπει να τη σέβεσαι. Είμαι ικανοποιημένος για τα δυο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο δεν δούλεψε σωστά η υποδοχή και όλα πήγαν στραβά. Είμαστε μια νεαρή ομάδα με όρεξη και αυτό είναι κάτι το οποίο μου αρέσει. Αντιμετωπίζουμε κάποιους τραυματισμούς και εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας