Παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο βόλεϊ

Με παρόντες τους 13 από τους 14 παίκτες της ομάδας και παρουσία εκπροσώπων του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής (Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Κατσαδήμας, Γιώργος Μπέρκοβιτς, των χορηγών (Ξενοδοχείο Palace, Mediterraneo Hospital, Tempo) πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γλυφάδα η παρουσίαση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-14.

Με παρόντες τους 13 από τους 14 παίκτες της ομάδας και παρουσία εκπροσώπων του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής (Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Κατσαδήμας, Γιώργος Μπέρκοβιτς, των χορηγών (Ξενοδοχείο Palace, Mediterraneo Hospital, Tempo) πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γλυφάδα η παρουσίαση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-14.


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε ο προπονητής Χόργε Ελγκέτα, οι νέοι παίκτες Τσέντομιρ Ίλιτς Ναπολέων Οικονόμου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου, Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς, η φανέλα της ομάδας και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.


Στο καλωσόρισμά του ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, το Ξενοδοχείο Palace, το Mediterraneo Hospital,  την εταιρία αθλητικής ένδυσης Tempo) και ανακοίνωσε την διετή συνεργασία με τον Χόρχε Ελγκέτα προσθέτοντας «ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».


Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια ενόψει της νέας περιόδου: «Θέλουμε να πάμε την ΑΕΚ ψηλά και για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους. Θα πάμε βήμα-βήμα» δήλωσε.


Εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν οι Γιώργος Κατσαδήμας, Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Μπέρκοβιτς : «Να είμαστε όλοι μια γροθιά. Να μην μας αποδιοργανώσουν τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά και κυρίως οι εσωτερικοί εχθροί»  είπε ο κ. Κατσαδήμας.


«Ως διοίκηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων, όχι μόνο του βόλεϊ αλλά και των άλλων τμημάτων της ΑΕΚ» υποσχέθηκε ο κ. Μπέρκοβιτς ενώ ο κ. Ασλανίδης τόνισε: «Το βόλεϊ είναι το αγαπησιάρικο κομμάτι της ΑΕΚ. Παραλάβαμε πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να κάνουμε κάθε τμήμα να πρωταγωνιστεί. Φέτος πιστεύω ότι με τον προπονητή, το υλικό, που διαθέτει η ομάδα και τη βοήθεια των χορηγών και των φιλάθλων, το βόλεϊ της ΑΕΚ θα μας κάνει υπερήφανους» .


Στην παρουσίαση ήταν παρόντες οι 13 από τους 14 παίκτες του φετινού ρόστερ. Ήτοι οι Τσέντομιρ Ίλιτς, Κόνραντ Γκούζντα, Ναπολέων Οικονόμου, Πέτρος Πέτρογλου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου , Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Μαντέκας, Σταύρος Κατσανεβάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς, Χόρχε Παγιάν. Ο 14ος, ο Σέρβος Μπάλσο Ραντούνοβιτς θα ανακοινωθεί μόλις «περάσει» ο 4ος ξένος στο πρωτάθλημα.


Οι παίκτες δήλωσαν από την πλευρά τους:


Ανδρεάδης:  «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Θέλω να πετύχω τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε απολογισμό μέσα στο γήπεδο».


Μαντέκας: «Ξέρουμε σε ποια ομάδα έχουμε έρθει. Θα δώσουμε το χίλια της 100% για να γίνουμε πρώτα από όλα ομάδα. Θα καταθέσουμε σώμα και ψυχή στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος και να έχουμε υγεία».


Πέτρογλου: «Εύχομαι η φετινή σεζόν καλύτερη από την περσινή. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής όσο το δυνατό καλύτερα. Να είμαστε μια οικογένεια γιατί τότε μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Στόχος η νίκη σε κάθε αγώνα. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».


Κρντς: «Απαιτείται η βοήθεια από όλους για να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει όλες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιδίωξη μας θα είναι να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω ότι ο κόσμος θα το εκτιμήσει».


Παπαδημητρίου:  Προσαρμογή, να έχουμε υγειά μας, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Υπάρχει βασικός κορμός. Οι αθλητές μας βοήθησαν να προσαρμοστούν.


Τέλος ο έφορος του τμήματος Ζαχαρίας Καμαρίκος φανερά συγκινημένος, αποκάλυψε ότι έχει βάλει ένα στοίχημα για τη φετινή σεζόν: «Πέρσι κατακτήσαμε το Λιγκ Καπ. Φέτος τα κύπελλα θα γίνουν δύο.» είπε.


Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, αυτά τιμώνται 50, 200 και 500 ευρώ. Ένα από τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας -μαζί με μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες- πρόσφερε το ΤΑΑ σε φανατικό φίλο της ομάδας που έδωσε το παρών στην εκδήλωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.