Μ. Γκρομαντόφκσι: «Είναι τρελοί οι οπαδοί του Ηρακλή»

Με πολλά sos και σκονάκια αναμένεται την Πέμπτη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη ο Μαρσέλ Γκρομαντόφσκι...

Με πολλά sos και σκονάκια αναμένεται την Πέμπτη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη ο Μαρσέλ Γκρομαντόφσκι. Το νέο απόκτημα του Ηρακλή πριν μπει στο αεροπλάνο για Μόναχο έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο site της Λίγκας και έδειξε αρκετά ενήμερος για όλα όσα θα βρει στην Θεσσαλονίκη.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει βολεϊμπολίστας, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σ’ όλο τον κόσμο γενικότερα ο οποίος δεν θα τον ενδιέφερε το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία και έχει πολύ καλές ομάδες» ήταν η πρώτη εκτίμηση του Πολωνού διαγωνίου ο οποίος ενημερωνόταν διαρκώς για τα τεκταινόμενα στην ελληνική Λίγκα. «Προσωπικά, πάντα το παρακολουθούσα, ενημερωνόμουν για τις εξελίξεις και τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη χώρα σας…», είπε αρχικά ο Πολωνός διαγώνιος αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι θα μπορούσε να έχει έρθει στην Ελλάδα και νωρίτερα. «Θα μπορούσε να είχε γίνει και πριν από δύο χρόνια, όταν και πάλι είχα επαφές, δεν έχει σημασία με ποια ομάδα, αλλά τότε δεν ευνόησαν οι συνθήκες…» λέει και συνεχίζει αναφερόμενος στο γεγονός ότι άργησε να υπογράψει σε κάποια ομάδα.

«Ήταν κάτι που δεν εξαρτιόταν από εμένα, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω ότι συνέβησαν πολλά περίεργα πράγματα τα οποία κάποια στιγμή θα αποκαλύψω. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, για όσους τυχόν σκεφτούν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο, έκανα μια καλή σεζόν στην Πολωνία, αλλά κάθε εμπόδιο σε καλό, αφού τελικά βρέθηκα σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό…». Ο Γκρομαντόφσκι βασικός διαγώνιος της Εθνικής Πολωνίας το καλοκαίρι του 2009 απουσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια από την ομάδα, γεγονός που δείχνει να τον ενοχλεί. «Σίγουρα θα ήθελα να είμαι, αλλά ο νέος προπονητής έκανε τις επιλογές του και δεν μπορώ να τις κρίνω. Η Εθνική όμως δεν έχει κλείσει για μένα και ελπίζω του χρόνου να είμαι πάλι εκεί».

Ο Γκρομαντόφσκι θα γίνει ο πρώτος Πολωνός που θα φορέσει τη φανέλα των «κυανόλευκων», ωστόσο δεν ζήτησε ενημέρωση από κάποιους συμπατριώτες του που έχουν παίξει στη χώρα μας, αλλά από άλλους αθλητές. «Με συμπατριώτες μου δεν μίλησα, αλλά μίλησα με κάποιους Αμερικάνους αθλητές οι οποίοι έχουν εμπειρία από την Ελλάδα και τον Ηρακλή…», είπε με νόημα και πριν προλάβουμε να ρωτήσουμε για το γεγονός ότι έρχεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο γενικότερη για τη χώρα μας, πρόσθεσε: «Όπως είδατε, ακόμη κι αν μου έχουν πει κάποια αρνητικά εγώ δεν φοβάμαι και είμαι… εδώ ως παίκτης του Ηρακλή. Από κει και πέρα, ξέρω κάποια πράγματα για τη νέα μου ομάδα, αρκετούς παίκτες τους έχω αντιμετωπίσω είτε σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα, είτε σε αγώνες με την Εθνική, αλλά μη με ρωτάτε ονόματα, αυτή τη στιγμή μου είναι δύσκολο να τα θυμηθώ και να τα προφέρω».

Για το τέλος ο Γκρομαντόφσκι άφησε τους φίλους του Ηρακλή. «Θα κάνω τα πάντα για να τους προσφέρουμε χαρά… Σας είπα ότι παρακολουθούσα το ελληνικό πρωτάθλημα και γνωρίζω καλά το πάθος των οπαδών του Ηρακλή. Είναι τρελοί με την καλή έννοια και έχω δει αρκετά βίντεο στο ίντερνετ. Έχω παίξει στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια ως παίκτης της Πιατσέντζα κόντρα στον Παναθηναϊκό και θυμάμαι ότι η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά καυτή, ωστόσο νομίζω ότι οι δικοί μας οπαδοί είναι πιο εκδηλωτικοί και ειλικρινά περιμένω να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα από κοντά» ήταν το σχόλιο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.