Λάτρης του Ιβάν ο Γκρομαντόφσκι

Παίζει κιθάρα, ίνδαλμά του είναι ο Ιβάν Μίλκοβιτς και όταν δεν παίζει βόλεϊ θα τον βρείτε είτε σε γήπεδο μπάσκετ είτε σε κάποια χιονισμένη βουνοκορφή να κάνει σκι.

Παίζει κιθάρα, ίνδαλμά του είναι ο Ιβάν Μίλκοβιτς και όταν δεν παίζει βόλεϊ θα τον βρείτε είτε σε γήπεδο μπάσκετ είτε σε κάποια χιονισμένη βουνοκορφή να κάνει σκι. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μυστικά του Μαρσέλ Γκρομαντόφσκι ο οποίος από χθες τα ξημερώματα είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή με το συμβόλαιό του να βρίσκεται πλέον υπογεγραμμένο στα γραφεία της ομάδας.

Ο 26χρονος Γκρομαντόφσκι, ύψους 202 εκατοστών, ακούει φανατικά heavy metal, είναι ροκάς και την καλύτερη του χρονιά στη σάλα την έζησε το 2009 όταν και φόρεσε την φανέλα του βασικού διαγωνίου της Εθνικής Πολωνίας, απουσία του Πολωνού σταρ Βλάζλι. Το καλοκαίρι του 2009 λοιπόν ο Γκρομαντόφσκι έπαιξε και στα 12 παιχνίδια της Εθνικής Πολωνίας στο World League και με αντιπάλους την Βραζιλία, την Βενεζουέλα και την Φινλανδία έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Τα καλύτερά του ματς τα έκανε με τους Φιλανδούς εντός έδρας στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου όταν πέτυχε 16 και 17 πόντους αντίστοιχα. Δεν είναι παίκτης επιπέδου Μίλκοβιτς αλλά σίγουρα είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος ξένος που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα (αν δεν αποκτηθεί ο Ντεσπέιν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.