«Όχι» στο Ιράν για τον Ηρακλή ο Προύσαλης

«Στρατιώτης» του Ηρακλή δήλωσε ο Κώστας Προύσαλης ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης πέρασε βέρες για μια ακόμη χρονιά με τον Ηρακλή.

«Στρατιώτης» του Ηρακλή δήλωσε ο Κώστας Προύσαλης ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης πέρασε βέρες για μια ακόμη χρονιά με τον Ηρακλή. Ο διεθνής πασαδόρος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον «γηραιό» με στόχο όπως δήλωσε ο ίδιος «την κατάκτηση του νταμπλ και την αξιοπρεπή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ναουσαίος πασέρ εδώ και αρκετές μέρες είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα του Ιράν προκειμένου να μετακομίσει στο εκεί πρωτάθλημα. Ωστόσο η διοίκηση του Ηρακλή τον έπεισε με τις πράξεις ότι θα στήσει μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει εντός και εκτός των τειχών και μάλιστα σε περίοδο τεράστιας κρίσης για το ελληνικό βόλεϊ.

Ο Ηρακλής πριν από 10 μέρες συμφώνησε με το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού βόλεϊ, τον κεντρικό Πελεκούδα, απέκτησε τον κορυφαίο Έλληνα ακραίο Κώστα Χριστοφιδέλη ενώ απέσπασε και την υπογραφή του διεθνή λίμπερο Γιώργου Στεφάνου ο οποίος ανηφορίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Back up του Προύσαλη στην πάσα θα είναι ο έμπειρος Θοδωρής Μποζίδης ο οποίος επιστρέφει στον Ηρακλή μετά από εφτά χρόνια. Πλέον πρώτο μέλημα των ανθρώπων του «γηραιού» είναι να καταφέρουν να πείσουν τον Σμαραγδή να μειώσει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι, ενώ παράλληλα θα κινηθούν για την απόκτηση του Σουηδού διαγωνίου Μάρκους Νίλσον ο οποίος έπαιζε στον Ηρακλή τη σεζόν 2007-2008, χρονιά που η ομάδα κατακτούσε το τελευταίο πρωτάθλημα στην Γλυφάδα επί του Παναθηναϊκού.

Ο δεύτερος ξένος θα είναι ακραίος ενώ ο τρίτος πιθανότατα θα είναι φθηνός κεντρικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.