Παπαγεωργίου: “Πρόκριση με το… καλημέρα”

Απόλυτα ικανοποιημένη με την παρουσία της στο τουρνουά μπιτς βόλει της Αίγινας, εμφανίστηκε η Φένια Παπαγεωργίου.

Απόλυτα ικανοποιημένη με την παρουσία της στο τουρνουά μπιτς βόλει της Αίγινας, εμφανίστηκε η Φένια Παπαγεωργίου. Όπως τόνισε η ίδια είναι χαρούμενη που επιστρέφει στην εθνική Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και στην εφετινή της πορεία στο βόλεϊ σάλας

Αρχικά, ο Παπαγεωργίου τόνισε: «”Με το που έφτασα στο λιμάνι της Αίγινας είδα μία πολύ εντυπωσιακή εικόνα. Δεν το περίμενα. Νόμιζα ότι το τουρνουά θα γινόταν σε κάποια παραλία. Είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα να γίνεται το τουρνουά μέσα στο λιμάνι. Έτσι κάνουν και στα περισσότερα παγκόσμια τουρνουά. Φτιάχνουν γήπεδα εκτός παραλίας. Χαίρομαι που παίζω Beach Volley ύστερα από τρία χρόνια αποχής. Έχουν βγει πολλές νέες κοπέλες. Θα απολαύσω την Αίγινα και τους αγώνες. Το να παίζεις μπιτς βόλεϊ είναι απίστευτη ευχαρίστηση. Με τη συμπαίκτριά μου (Γκάμπι Μέντρικα, Μεγάλη Βρετανία) βρεθήκαμε σήμερα για πρώτη φορά. Παίξαμε δύο αγώνες στα προκριματικά και περάσαμε στο κυρίως ταμπλό. Το beach volley χρειάζεται δουλειά δεν είναι απλή υπόθεση. Επομένως μας έκανε καλό που παίξαμε στα προκριματικά. Γνωρίσαμε η μία την άλλη αγωνιστικά».

Και συμπλήρωσε: «Στο βόλεϊ σάλας με στενοχωρεί που τα πράγματα δυσκολεύουν. Μέσα σε μία δύσκολη εποχή η ομάδα μου ΑΕΚ πρωτοστάτησε, ενώ δεν το περίμενε κανείς και χαίρομαι πολύ που συμμετείχα στην προσπάθεια αυτή. Προτεραιότητα στις συζητήσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει η ΑΕΚ. Δεν ξέρω πότε θα ολοκληρώσω την καριέρα μου. Θα ήθελα όμως να παίξω άλλη μία χρονιά».

Επίσης, ο Παπαγεωργίου τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που με ξανακάλεσαν στην εθνική ομάδα. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις πολλές απαιτήσεις της εθνικής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως γνωρίζουν όλοι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ με τις δουλειές. Εγώ είμαι διορισμένη στο υπουργείο αμύνης, στο στρατό, και είναι πολύ δύσκολο να έχω ελεύθερο χρόνο. Και η άδεια που παίρνω για να έρθω στην Αίγινα για λίγες μέρες βγαίνει με δυσκολία. Θεωρώ ότι η εθνική πρέπει να στηριχθεί σε νέες κοπέλες. Θέλω να κάνω σωστά τα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι μέτριο. Όταν το συζήτησα με τον κύριο Φλώρο κατάλαβα ότι ήταν μία μέτρια κατάσταση. Εγώ τους ευχαριστώ πολύ για το κάλεσμά τους και εύχομαι καλή επιτυχί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.