Γιορντάνοφ: «Δεν γυρίζω Ελλάδα»

Μαύρη πέτρα είναι έτοιμος να ρίξει ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, καθώς δήλωσε στο novasports.gr ότι προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας.

Μαύρη πέτρα στην Ελλάδα είναι έτοιμος να ρίξει ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Μπορεί το όνομά του Βούλγαρου διαγωνίου να φιγουράρει ως μεταγραφικός στόχος Ολυμπιακού και Ηρακλή, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στο www.novasports.gr ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ελλάδας.

«Θα πρέπει η πρόταση που θα έχω από ελληνική ομάδα να είναι πολύ δελεαστική για να επιστρέψω στην Ελλάδα. Δυστυχώς τόσο η Πάτρα όσο και ο Παναθηναϊκός μου χρωστάνε αρκετά χρήματα και δεν είμαι διατεθειμένος να «μπλέξω» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε περιπέτειες» λέει ο Γιορντάνοφ από την Βάρνα όπου προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του World League.

Ο Γιορντάνοφ έχει ήδη ξεκινήσει δικαστικό αγώνα εναντίον της ΕΑ Πατρών προκειμένου να μπορέσει να εισπράξει το μισό συμβόλαιο που του οφείλεται από την σεζόν 2009-2010. Όσο για τον Παναθηναϊκό, εκεί θα πρέπει να περιμένει μέχρι να γίνουν εκλογές προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να του πει κάποιος πότε θα μπορέσει να περιμένει τα χρήματα που του οφείλονται.

Όσο για τον πιθανότερο νέο σταθμός στην καριέρα του Μπόγιαν; «Μέχρι τώρα συζητώ με ομάδες της Πολωνίας  και της Α2 Ιταλίας. Νομίζω ότι σε δύο εβδομάδες το αργότερο θα έχω κλείσει» τονίζει και ολοκληρώνει αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα της χώρας του. «Στα φιλικά με τη Σερβία έπαιξα βασικός. Δεν ξέρω ποιες είναι οι σκέψεις του νέου προπονητή της ομάδας αλλά εγώ θέλω πολύ να παίξω σε αυτό το World League. Ο συναγωνισμός με τους υπόλοιπους διαγωνίους (Νικόλοφ, Σοκόλοφ, Μιλούσεφ) θα είναι δυνατός και πιστεύω ότι στο τέλος κερδισμένη θα βγει η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.