Έβαλε Δρίκο στον πάγκο του

Από τα χέρια του ομοσπονδιακού προπονητή Σωτήρη Δρίκου θα κτιστεί ο νέος Ηρακλής του 2012.

Από τα χέρια του ομοσπονδιακού προπονητή Σωτήρη Δρίκου θα κτιστεί ο νέος Ηρακλής του 2012. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες τον «γηραιό» οι οποίοι πέντε μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση της αποτυχημένης χρονιάς αντέδρασαν ταχύτατα ετοιμάζοντας την ομάδα της νέας περιόδου.

Ο Δρίκος, όπως και ο Γκουλινέλι, είχε ξαναμιλήσει με τους ανθρώπους του Ηρακλή 20 μέρες πριν την έναρξη των πλέϊ οφ όταν τότε του είχε γίνει πρόταση να οδηγήσει την ομάδα στους τελικούς. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά αφού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο με μια ομάδα την οποία δεν είχε κτίσει ο ίδιος. Τώρα όμως οι συνθήκες ήταν εντελώς διαφορετικές. Μανωλόπουλος και Μπερμπέρογλου του έδωσαν τα .κλειδιά του τμήματος και εναπόκειται πλέον στον Δρίκο να φτιάξει την ομάδα η οποία το 2012 θα φθάσει στην κατάκτηση του νταμπλ αλλά και θα εκπροσωπήσει επάξια τον σύλλογο στο Champions League.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που έρχομαι στην πιο επιτυχημένη ομάδα της σύγχρονης εποχής του βόλεϊ. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος συνεχιστής της πορείας του Ηρακλή, της ιστορίας του σωματείου και των επιτυχιών του. Οι στόχοι για τον Ηρακλή είναι δεδομένοι. Θέλουμε να ξαναπάρουμε τα πρωτεία στην Ελλάδα και να διακριθούμε μέσω και του Τσάμπιονς Λιγκ» ήταν τα πρώτα λόγια του Σωτήρη Δρίκου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή. Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του Πειραιώτη τεχνικού που καλείται να αναλάβει μεγάλη ομάδα. Η πρώτη ήταν πριν από μια πενταετία όταν και πέρασε χωρίς επιτυχία από τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.