«Όχι στους τουρίστες.»

Σκληρή γλώσσα κατά των παικτών και του προπονητή του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς χρησιμοποίησε η διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής δύο μέρες μετά την απώλεια και του δεύτερου στόχου της ομάδας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σκληρή γλώσσα κατά των παικτών και του προπονητή του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς χρησιμοποίησε η διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής δύο μέρες μετά την απώλεια και του δεύτερου στόχου της ομάδας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παράγοντες του «γηραιού» αναγνωρίζουν ότι ήταν λάθος τους που δεν άλλαξαν προπονητή, αποθεώνουν τους φίλους του Ηρακλή που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα ενώ όπως αναφέρουν έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με τους «τουρίστες» να μην βρίσκονται στα σχέδια τους.

Αναλυτικά η καυστική ανακοίνωση της διοίκησης του Ηρακλή έχει ως εξής:
 
«Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, εκφράζει καταρχήν τις ευχαριστίες του στους φιλάθλους της ομάδας μας, που την στήριξαν και την φετινή χρόνια με ανεπανάληπτο τρόπο.
Οι κατάμεστες ,σχεδόν σε όλους τους αγώνες, κερκίδες της Μίκρας, η μεγαλειώδης εκστρατεία, παρ’ όλες τις γνώστες συνθήκες, στον τελικό της Ορεστιάδας, απέδειξαν ακόμη μια φορά την αγάπη του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ προς την ομάδα μας.
 
Εκφράζουμε, επίσης, τα συγχαρητήρια μας προς τους φιλάθλους μας, γιατί απέδειξαν σε αντίθεση με τα φαινόμενα βαρβαρότητας, που καθημερινά εκδηλώνονται στους αγωνιστικούς χώρους, ότι ξέρουν να προστατεύουν την ομάδα. Περίτρανη απόδειξη το ότι φέτος δεν μας επιβλήθηκε στους εντός έδρας αγώνες μας η παραμικρή ποινή.
Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς αφήνει ανάμικτα συναισθήματα. Η επάνοδος στο θεσμό του Champions League συγκαταλέγεται στα θετικά στοιχεία. Οι εμφανίσεις, όμως, της ομάδας στους κρίσιμους αγώνες (Κύπελλο-Πρωτάθλημα), όχι μόνο μας προβλημάτισε, αλλά μας απογοήτευσε.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες μας, ώστε οι συνθήκες μέσα στην ομάδα, τηρουμένων των αναλογιών και των επικρατουσών συνθηκών, να είναι οι καλύτερες δυνατές, και στον τομέα αυτό θεωρούμε ότι έργο μας ήταν θετικό, δυστυχώς η αγωνιστική συμπεριφορά και προσφορά παικτών της ομάδας και όχι μόνον, ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και οι στόχοι δεν κατακτήθηκαν.

Αργά ή γρήγορα όλοι θα καταλάβουν, ότι τη φανέλα με το σήμα του ΗΜΙΘΕΟΥ είναι τιμή να τη φόρας και να την υπηρετείς, ότι οι ευκαιρίες στην ζωή δεν παρουσιάζονται καθημερινά και ότι οι πιστώσεις χρόνου εξαντλήθηκαν. Βέβαια και η Διοίκηση υπέπεσε σε λάθη, ίσως κάποιες αλλαγές να έπρεπε να πραγματοποιηθούν πριν «πέσουν οι τίτλοι τέλους», αλλά το δίδαγμα είναι ότι στο εξής θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και λιγότερο συναισθηματικοί.
Ο χρόνος όμως δεν περιμένει και το μέλλον είναι μπροστά μας. Ήδη από χθες ο σχεδιασμός του αύριο έχει ξεκινήσει για το κτίσιμο μιας νέας ομάδας, όπου σε αυτή θα έχουν θέση, αυτοί που θέλουν να δουλεύουν με σοβαρότητα, πειθαρχεία και επαγγελματισμό για να γίνουν πρωταγωνιστές στα γήπεδα και όχι στον κοινωνικό μικρόκοσμο τους.
Οι επιλογές για την κάλυψη αναγκών της ομάδας, σε όλες τις θέσεις, θα στοχεύουν στις καλύτερες λύσεις, εντός του οικονομικού πλαισίου του σχεδιασμού.

Στον ΗΡΑΚΛΗ δεν υπάρχουν θέσεις, ούτε για τουρίστες, ούτε για ηττοπαθείς, ούτε για αυτούς που δεν έχουν συνειδητοποιήσει το ειδικό βάρος της φανέλας.
Στον ΗΡΑΚΛΗ θα αγωνίζονται, αυτοί που εργάζονται, κοπιάζουν, αναγνωρίζουν, εκτιμούν και ποθούν την κατάκτηση της κορυφής.

Στη νέα προσπάθεια, στις εκ βάθρων αλλαγές, πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες. Κάποιοι έμειναν πίσω και δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες, ίσως και την ασυλία που ενδεχομένως τους δόθηκε απλόχερα από όλες τις πλευρές.
Η Διοίκηση του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ θα αγωνιστεί, ώστε η αγαπημένη ομάδα, η ομάδα της καρδιάς μας, να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Στη δύσκολη αυτή πορεία, είμαστε σίγουροι ότι ο ΛΑΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ, θα είναι και πάλι κοντά στην ομάδα και θα πανηγυρίσει νέους τίτλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.