Οι 30 διεθνείς έγιναν 15

Περικοπές είχαμε στην Εθνική ανδρών λίγες μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση της στο κλειστό της Παιανίας.

Περικοπές είχαμε στην Εθνική ανδρών λίγες μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση της στο κλειστό της Παιανίας. Την προσεχή Δευτέρα λοιπόν στις 5 το απόγευμα στο σπίτι του βόλεϊ παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, του αναπληρωτή προέδρου της επιτροπής Εθνικών ομάδων, Γιώργου Μανωλόπουλου θα παρουσιαστούν 15 και όχι 30 διεθνείς όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Λεώνης και Δρίκος σε πρώτη φάση θα στηριχθούν στους Κουρνέτα, Σουλτανόπουλο, Στεφάνου, Μαντέκα, Φιλίπποφ, Φράγκο, Τζούριτς, Λάππα, Πετρέα, Παπαδημητρίου, Χατζηηλιάδη, Κανέλλο, Πελεκούδα, Μαρούλη και Ρουμελιώτη. Αυτοί οι 15 θα αποτελούν την βάση της «γαλανόλευκης» για τα παιχνίδια της στο Ευρωπαϊκό Λιγκ με τους υπόλοιπους 15 να βρίσκονται, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ «στην διάθεση των ομοσπονδιακών προπονητών».

Τα τρία ερωτηματικά λοιπόν που προκύπτουν είναι πως, που και αν θα προπονούνται οι 15 που δεν κλήθηκαν στην Εθνική προκειμένου να είναι έτοιμοι αν τους χρειαστούν οι ομοσπονδιακοί προπονητές. Οι 15 που θα πρέπει να είναι stand by είναι οι Δρογκάρης, Προύσαλης, Γκόρτσανιουκ, Κουμεντάκης, Ασπιώτης, Κοκκινάκης, Σαρικεϊσογλου, Καριπίδης, Παπαγγελόπουλος, Πανταλέων, Σμαραγδής, Ανδρεάδης, Μπέλλος, Τζιουμάκας και Γκαράς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.