Κολόμπους-Φιλαδέλφεια 2-1: Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες (vid)

Το Κολόμπους επικράτησε με σκορ 2-1 της πρωτοπόρου Φιλαδέλφεια, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ελόι Ρουμ να κάνει σπουδαία εμφάνιση και να κρατά τη νίκη για την ομάδα του.

Η Φιλαδέλφεια αναζητούσε τη νίκη για να σφραγίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, ωστόσο ήταν το Κολόμπους εκείνο που απείλησε πρώτο με τον Ζάρντες να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 6ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι του Μπεζό στο 3ο λεπτό και παρά το γεγονός ότι έδειχναν περισσότερο απειλητικοί ήταν ο Αρτούρ εκείνος που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 37ο λεπτό.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Φιλαδέλφεια ήταν κυρίαρχη, φτάνοντας στην ισοφάριση με εκτέλεση πέναλτι από τον Μοντέιρο στο 56ο λεπτό. 

Ωστόσο η Φιλαδέλφεια δε συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς καθώς το Κολόμπους παρέλαβε την κατοχή, κατέβασε το ρυθμό κι εκμεταλλεύθηκε το λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο 84ο λεπτό για να πάρει προβάδισμα με τον Κρίστιαν Νέμεθ. 

Το πρώτο τέρμα του Ούγγρου φέτος ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Κολόμπους Ελόι Ρουμ ήταν εκείνος που με τις επεμβάσεις του κράτησε τη νίη για την ομάδα του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.