Μπρέιντι: Από Νο.199 στο ντραφτ, στον καλύτερο αθλητή όλων των εποχών! (pics+vids)

Η πορεία της καριέρας του G.O.A.T. του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος αποσύρθηκε οριστικά την Τρίτη (1/2).

Ο Τόμας Έντουαρντ Πάτρικ Μπρέιντι Τζούνιορ αποφάσισε να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα ως παίκτης του NFL σε ηλικία 44 ετών και έκανε τον αθλητικό κόσμο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και όχι μόνο, φτωχότερο.

Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο αποσύρθηκε ύστερα από 22 χρόνια καριέρας στη θέση του κουόρτερμπακ, κατακτώντας επτά τίτλους Super Bowl. Οι έξι μάλιστα ήρθαν με την ομάδα που τον έκανε ντραφτ το 2000, τους New England Patriots και οι οποίοι τον διάλεξαν στον έκτο γύρο και το Νο.199!

Ποιος να περίμενε ποτέ πως ένας παίκτης από τα… βάθη του ντραφτ να χαρακτηρίζεται ως ο G.O.A.T. όχι μόνο του NFL, αλλά για πολλούς και όλοκληρου του αθλητικού κόσμου.

Ένας άνθρωπος που δούλεψε όσο κανείς άλλος, ώστε να φτάσει στην κορυφή επτά φορές, όταν η ομάδα που μετράει τα περισσότερα πρωταθλήματα στο άθλημα, έχει ένα λιγότερο από αυτόν…

Σε ένα από τα πιο απαιτητικά και βίαια αθλήματα που ο μέσος όρος καριέρας κυμαίνεται στα 3.5 χρόνια και στη θέση του κουόρτερμπακ στα 4.5, εκείνος έμοιαζε σαν τον Superman, ατσάλινος, παίζοντας για 22 συναπτά έτη.

Μάλιστα το τελευταίο του πρωτάθλημα ήρθε την περσινή σεζόν με τους Tampa Bay Buccaneers, την ομάδα που επέλεξε να οδηγήσει στον τίτλο σε ηλικία 43 χρόνων μετά και την αποχώρησή του από τους Patriots ύστερα από 20 χρόνια.

Φυσικά έγραψε ιστορία για άλλη μια φορά, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού…

Κι αν νομίζει κάποιος πως ο Μπρέιντι αποχωρεί γιατί μπορεί η παρουσία του εντός των γραμμών να… φθίνει, τότε σίγουρα πέφτει έξω. Ο 44χρονος προέρχεται ίσως από την κορυφαία του χρονιά σε αριθμούς, τόσο σε γιάρδες όσο και σε ποσοστό επιτυχημένων πασών.

Άλλωστε όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά, πάντα έδινε το 100% των δυνατοτήτων του στο άθλημα που αγάπησε και ο λόγος που αποχωρεί είναι το ότι δε θα μπορεί να το κάνει πλέον αυτό.

Γιατί για τον ίδιο όλα μεταφράζονται σε επιτυχία και το να μην μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τότε αυτόματα κάνει την προσπάθειά του να μην έχει ουσία…

Άλλωστε από το Νο.199 στο ντραφτ μέχρι το να θεωρείσαι ο G.O.A.T στο NFL είναι κάτι που δε θα μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο, πλην του να δίνεις όλο σου το «είναι» στην καριέρα σου.

Αυτός ήταν ο τρόπος του Τομ Μπρέιντι…

Τα επιτεύγματα καριέρας του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.