Τέλος εποχής στο NFL! Αποσύρθηκε κι επίσημα ο G.O.A.T, Τομ Μπρέιντι (pic)

Την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του πήρε τελικά ο πιο επιτυχημένος παίκτης όλων των εποχών στο NFL.

Ο άνθρωπος με τα επτά δακτυλίδια του πρωταθλητή στο NFL, Τομ Μπρέιντι, αποφάσισε να βάλει τέλος στην 22χρονη πορεία του ως παίκτης, παρά τα σενάρια που έκαναν λόγο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του.

O 44χρονος πρώην πλέον κουόρτερμπακ κατέκτησε έξι τίτλους με τους Patriots και άλλον ένα με τους Buccaneers αποφάσισε να κρεμάσει τελικά τα παπούτσια του και να συγκεντρωθεί σε άλλα πράγματα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε με ανάρτησή του.

Ο G.O.A.T του αθλήματος τόνισε πως θα στρέψει αλλού την προσοχή του, καθώς δεν μπορεί να δώσει το 100% του στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο και από την στιγμή που δεν δύναται να εστιάσει όλη του το «είναι» εκεί, τότε έφτασε η ώρα να αποσυρθεί…

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πάντα πίστευα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο πρέπει να δίνεις όλο σου το είναι κι αν δεν προσφέρεις το 100% σου σε αυτό, τότε δε θα επιτύχεις και η επιτυχία είναι που αγαπώ σε αυτό το άθλημα.

Η σωματική, πνευματική και συναισθηματική πρόκληση κάθε μέρας μου έχει δώσει τη δυνατότητα να φτάσω στο πικ των δυνατοτήτων μου. Και έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτό τα τελευταία 22 χρόνια. Δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι στην επιτυχία της ζωής.

Είναι δύσκολο για μένα το να το γράψω, αλλά πάμε: Δε θα κάνω άλλο αυτή την υποχρέωση. Αγάπησα την καριέμα του στο NFL και τώρα είναι η ώρα να συγκεντρώσω την ενέργειά μου και τον χρόνο μου σε άλλα πράγματα που χρειάζονται την προσοχή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.