Ο Τσεχ κορυφαία επίδοση (Κ23) στη δισκοβολία

Νέο μεγάλο εθνικό ρεκόρ στη δισκοβολία σημείωσε ο Σλοβένος Κριστιάν Τσεχ σε αγώνες στο Μάριμπορ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης νέων ανδρών (Κ23) σημείωσε 68.75μ στην 4η βολή του.

Νέο μεγάλο εθνικό ρεκόρ στη δισκοβολία σημείωσε ο Σλοβένος Κριστιάν Τσεχ σε αγώνες στο Μάριμπορ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης νέων ανδρών (Κ23) σημείωσε 68.75μ στην 4η βολή του.
 
Η επίδοση δεν είναι μόνο ρεκόρ Σλοβενίας, αλλά είναι και η καλύτερη που έχει επιτύχει αθλητής της κατηγορίας Κ23 στην Ευρώπη, αφού βελτίωσε την προηγούμενη που είχε επιτύχει ο Βόλγκανγκ Σμιντ με 68.60μ από το… μακρινό 1976.
 
«Είναι απίστευτο» είπε. «Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα επιτύχω τα αποτελέσματα που θέλω στην ηλικία των 21 ετών. Μπορώ να είμαι περήφανος, όπως και όλη η ομάδα που με στηρίζει. Αλλά νομίζω ότι οι συχνές ρίψεις περίπου στα 64.00-65.00 μέτρα είναι ρεαλιστικός στόχος για φέτος. Απλά έρχονται και ορισμένες μεγάλες βολές. Ο άνεμος βοήθησε λίγο σήμερα και εκμεταλλεύτηκα τις καλές καιρικές συνθήκες».
 
Ο Τσεχ θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό «χάλκινο» παγκόσμιο πρωταθλητή, Λούκας Βαϊσχάιντινγκερ, στους επόμενους δύο αγώνες του στο Σεντ Πόλτεν στις 27 Ιουνίου και Εϊσενσταντ στις 2 Ιουλίου. «Τα πάω καλά στην προπόνηση και οι αγώνες το αποδεικνύουν. Δεν ξέρω ποια είναι τα όριά μου. θα δούμε τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια» είπε ο υψηλόσωμος (2.06μ) δισκοβόλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.