Κυριαρχία των Νορβηγών στον 5ο διεθνή ποδηλατικό γύρο Ρόδου (vid+ pics)

Οι Νορβηγοί ήταν οι θριαμβευτές του 5ου διεθνή ποδηλατικού γύρου Ρόδου.

Ο Tord Gudmestad κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels» και ο συμπατριώτης του Fredrik Dversnes (αμφότεροι της Team Coop), πήρε το χρυσό μετάλλιο στο «International Tour of Rhodes». Ο Κύπριος Ανδρέας Μιλτιάδης της Εθνικής Κύπρου αναδείχθηκε King of the Mountains, ενώ στην 29η θέση της γενικής και πρώτος Έλληνας ήταν ο Περικλής Ηλίας (Attica Regional Team).
Τους αγώνες διοργάνωσαν ο ποδηλατικός σύλλογος «Ροδήλιος» και η Sports Tours Hellas με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμου Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), ενώ είχαν την στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Μετείχαν συνολικά 167 ποδηλατές από 25 ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες.

Σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση έπαιξαν οι μεγάλοι χορηγοί: Mitsis Hotels, Aegean Airline και Ιβίσκος Fine Food, καθώς και οι υποστηρικτές: Beyond Group, Rodos Cars, Blue Star, ΕΚΟ Χατζημανώλης, Fidusa, Bioracer και Hedera. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» ανήκει στην ομάδα Moto Marschalls, στο Ε.Κ.Α.Β., στη γενική κλινική Euromedica, στην Τροχαία Ρόδου και στον Ερυθρό Σταυρό, που φρόντισαν για την ασφάλεια των αθλητών στους διεθνείς ποδηλατικούς γύρους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.