«Χάλκινη» στο Ζάγκρεμπ η Πρεβολαράκη

Η Μεγάλη Κυρία της Ελληνικής πάλης είναι φτιαγμένη για μεγάλες διοργανώσεις και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το αστείρευτο ταλέντο της.

Πιστή στο ραντεβού της με τα μετάλλια η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ και ανέβηκε για μία ακόμα φορά στην καριέρα της στο βάθρο μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Από το μακρινό 2007 μέχρι σήμερα η Πρεβολαρακη έχει φέρει στην Ελλάδα 17 μετάλλια και ακόμα περισσότερες χαρές.

Πρόκειται για το έβδομο μετάλλιό της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς από το 2013 μετράει τέσσερα ασημένια και πλέον τρία χάλκινα!

Η Πρεβολαράκη αγωνίστηκε στον «μικρό» τελικό των 53 κιλών απέναντι στην Ιούλια Λέορντα από την Μολδαβία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε αποφασισμένη και συγκεντρωμένη και προηγήθηκε 1-0 αρχικά και 3-0 στη συνέχεια. Η Μολδαβή προσπάθησε να αντεπιτεθεί στο τέλος και μείωσε σε 3-2, όμως η Μαρία στην ίδια φάση πέρασε από πίσω και έφτασε στο 4-2. Μάλιστα, η τελική νίκη της ήρθε με σκορ 5-2, καθώς το challenge των Μολδαβών δεν έγινε δεκτό.

Να σημειωθεί ότι η Πρεβολαράκη ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Ουκρανής Λίλια Χορίσνα, ενώ στον ημιτελικό με την Σταλβίρα Ορσούς από την Ουγγαρία έχασε το εισιτήριο για τον τελικό στις λεπτομέρειες (2-2).

Εν τω μεταξύ στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκαν οι Χρήστος Κουτσορίδης και Νίκος Βάρκας. Ο πρώτος στα προκριματικά των 77 κιλών αντιμετώπισε τον Λιθουανό Πάουλιους Γκαλκίνας και πάλεψε για να μπει στους «16». Αν και προηγήθηκε 2-0, ο 27χρονος έμεινε εκτός συνέχειας.

Ο Νίκος Βάρκας αγωνίστηκε στα προκριματικά των 87 κιλών και αντιμετώπισε τον «οικοδεσπότη» Κροάτη Ιβάν Χούκλεκ, μένοντας εκτός συνέχειας.

Φινάλε με Πρεβολαράκη και Κεσίδη

Με δύο ελληνικές συμμετοχές πέφτει η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της ελληνορωμαϊκής. Σειρά στο Ζάγκρεμπ παίρνουν ο Γιώργος Πρεβολαράκης και ο Λαοκράτης Κεσίδης. Ο πρώτος θα αντιμετωπίσει για την φάση των «16» των 82 κιλών τον Μιχαΐλ Μπράντου από Μολδαβία, ενώ ο δεύτερος θα παίξει με τον Τσιπριάν Κουρνίτσακ από την Πολωνία στα προκριματικά των 97 κιλών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.