Ο Μέγας Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Με high performance running T–Shirt δημοφιλούς αθλητικού brand θα τρέξουν οι δρομείς του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου και του αγώνα των 10 km

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου ανανέωσε τη συνεργασία με το κορυφαίο αθλητικό brand Under Armour ως μεγάλου χορηγού του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου στη Ρόδο.

Στο πλαίσιο της νέας χορηγικής συνεργασίας, οι δρομείς του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου και του αγώνα των 10 χλμ, θα τρέξουν φορώντας ένα high performance running T–Shirt του δημοφιλούς αθλητικού brand.

Η Πρόεδρος τη Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, Μαριέττα Παπαβασιλείου εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη μεγάλη χορηγική σύμπραξη σημειώνοντας ότι:  «Η συνεργασία με την Under Armour, μία εταιρεία που χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης ως πρωτοπόρος σε τεχνικά αθλητικά είδη ένδυσης, υπόδησης, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η σύμπραξη με ένα από τα κορυφαία αθλητικά brands διεθνώς με το οποίο μας ενώνει η φιλοσοφία της  προαγωγής του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας, βοηθά τη διοργάνωση να βελτιώνεται, να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο και να συνεχίζει τις σπουδαίες προσφορές προς τους συμμετέχοντες δρομείς».

Από την πλευρά του ο Group Marketing Director του Ομίλου Φάις, Κώστας Νούσιας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που θα συνεργαστούμε με ένα τόσο μεγάλο δρομικό γεγονός όπως αυτό του Διεθνή Μαραθωνίου της Ρόδου. Ως Under Armour, διαθέτουμε τα πιο κατάλληλα τεχνικά ρούχα & υποδήματα που έχουν ως στόχο να κάνουν τον αθλητή καλύτερο. Ωστόσο πιστεύουμε ότι αυτά τα άρτια ρούχα & υποδήματα δεν αρκούν, από μόνα τους, για την διάκριση. Αυτό που ο αθλητής χρειάζεται να έχει, σε συνδυασμό με τον βέλτιστο εξοπλισμό, είναι η ‘’ψυχή’’. Και αυτήν ακριβώς την ‘’ψυχή’’ είναι που διακρίναμε και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, τόσο στους συμμετέχοντες αθλητές όσο και στους συντελεστές και στους εθελοντές, η οποία συνδράμει απόλυτα με όλα όσα εμείς, ως σήμα, πρεσβεύουμε. Είναι λοιπόν τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι».

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.