Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε με τη λογική και το συναίσθημα μαζί, μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου

Για την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ, ο στόχος μιας θέσης στο βάθρο ήταν εφικτός και στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης. Η “ασημένια” το καλοκαίρι στο Μόναχο έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση με 4,60 μέτρα.

“Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα. Παρά το γεγονός, όμως, έκανα δύο καλά άλματα, στα 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Ωστόσο, με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”, είπε η αθλήτρια κι αναφέρθηκε στις προσπάθειες στα 4,70 μ., που θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένες και να την έβαζαν στα μετάλλια.

“Νομίζω πως απλώς δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια, που αλλάξαμε κοντάρια στα 4,70 μέτρα. Επίσης, θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά τα 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό”.

Η Στεφανίδη στρέφει πλέον την προσοχή της στην αγωνιστική δράση του καλοκαιριού. “Συνεχίζουμε την προπόνησή μας και όπως κάθε χρόνο, ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα”, είπε η Στεφανίδη, που αγωνίστηκε για πέμπτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.