Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.40 μέτρα, κορυφαία επίδοση για φέτος!

Απίστευτος ο Έλληνας αθλητής!

Ο Μίλτος Τεντόγλου στη συνέντευξη Τύπου για το Κοπέρνικους Καπ στο Τορούν μίλησε με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, σε έναν αγωνιστικό χώρο που χαρακτήρισε από τους καλύτερους που έχει αγωνιστεί. Λίγες ώρες αργότερο ο κορυφαίος άλτης του κόσμου απέδειξε τι εννοούσε. Με άλμα στα 8,40 μ. στη δεύτερη προσπάθεια του, έγινε ο κορυφαίος άλτης φέτος στον κόσμο, στον μόλις δεύτερο αγώνα του στη σεζόν και δίχως να έχει ακόμη φτάσει στην κορύφωση της προπόνησης του.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,07 μ. συνέχισε με 8,40 μ., σημείωσε 8,24 μ. στο τρίτο άλμα άφησε την τέταρτη προσπάθεια, σημείωσε 8,27 μ. στο πέμπτο άλμα και ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση.

To 8,40 μ. είναι το έκτο άλμα στην καριέρα του Τεντόγλου και το δεύτερο καλύτερο του στον κλειστό στίβο, πίσω από το 8,55 μ. στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου το 2022. Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία τη δυναμική του και τη συνέπεια του σε μεγάλες προσπάθειες.

Ο επόμενος αγώνας του αθλητή θα γίνει μπροστά στο ελληνικό κοινό στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ έπειτα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Μαδρίτης (22/2), στην τελευταία του εμφάνιση πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.