Κολύμβηση: Αισιόδοξος για νέες επιτυχίες ο Ευάγγελος Κοζομπόλης

Όλα είναι έτοιμα στη Μελβούρνη (Αυστραλία) για να ανοίξει η αυλαία του 16oυ Παγκόσμιου πρωταθλήματος 25άρας πισίνας (13-18 Δεκεμβρίου).

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τρεις κολυμβητές, τους Απόστολο Χρήστου, Κρίστιαν Γκολομέεβ και Ανδρέα Βαζαίο, που συνοδεύονται από τον προπονητή Παναγιώτη Βελέντζα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ευάγγελος Κοζομπόλης, αναφέρει σχετικά στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Ε.:

«Υπάρχει μεγάλη προσμονή για την κορυφαία Παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης της Χειμερινής περιόδου, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί στην Μελβούρνη, μια πόλη της Αυστραλίας με πάρα πολλούς Έλληνες, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας. Η προετοιμασία των πρωταθλητών μας Α. Χρήστου, Κ. Γκολομέεβ και Α. Βαζαίος έχει «κυλήσει» ομαλά. Οι μεγάλες ικανότητές τους είναι δεδομένες, όπως και η αγωνιστικότητά τους. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους και να δοθεί η δυνατότητα για ακόμα μια φορά σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, να ζήσει στιγμές χαράς και Εθνικής υπερηφάνειας, ανάλογες με αυτές που μας έχουν χαρίσει απλόχερα οι συγκεκριμένοι αθλητές τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα παιδιά και στον συνοδό προπονητή της αποστολής μας Παναγιώτη Βελέντζα».

Περισσότερα για την παρουσία των κολυμβητών μας, ΕΔΩ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.