Μαχαίρας: «Το επόμενο μεγάλο βήμα του χρόνου, στο Παγκόσμιο»

Με μια γλυκόπικρη γεύση επέστρεψε στην Ελλάδα, από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών της Ποντγκόριτσα, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, διότι έδειξε μια πολύ καλή εικόνα με εξαιρετικές εμφανίσεις, που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να ανέβει στο βάθρο και να κατακτήσει ένα μετάλλιο, παίρνοντας τελικά την 4η θέση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίαδα της ΚΟΕ, αποδίδει τα εύσημα στους παίκτες του και τονίζει ότι αυτό το συγκρότημα έχει προοπτικές και μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα, δηλαδή την κατάκτηση του μεταλλίου, του χρόνου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μας μένει η πικρή γεύση στο τέλος που δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο. Όμως, θεωρώ πως η γενικότερη παρουσία της ομάδας ήταν πολύ καλή και δείχνει πως υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον. Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος από τα 15 παιδιά που ήταν σε αυτή την αποστολή, αλλά κι με εκείνα που έμειναν εκτός αποστολής και παραμένουν μέλη αυτής της ομάδας. Έκαναν μια τεράστια προσπάθεια και αξίζουν τα εύσημα. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια χρονιά που κράτησε… 13 μήνες, όπως και για την ομάδα των Ανδρών, αλλά και των Γυναικών. Δεν σταμάτησαν καθόλου, καθώς υπήρχαν συνεχείς υποχρεώσεις.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε αυτούς τους αθλητές. ‘Ηταν άψογοι και αγωνιστικά, αλλά και ως προς τη συμπεριφορά τους, καθώς λειτουργούσαν ως επαγγελματίες και σαν μια οικογένεια.

Το μετάλλιο χάθηκε για λίγο, σε κάποιο λεπτό και στις λεπτομέρειες. Μιλήσαμε μετά με τα παιδιά και αναλύσαμε τα πάντα. Είπαμε να σκεφτούμε πλέον το μέλλον, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε να δείχνουμε διάθεση για δουλειά. Με σκληρή προπόνηση και στα σωματεία τους, καθώς μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας οφείλεται στους σωματειακούς προπονητές.

Να πάρουμε τα θετικά από αυτήν την εμπειρία στην Ποντγκόριτσα, γιατί παίξαμε με αντιπάλους, αθλητές που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγ. Να προσπαθήσουν οι παίκτες μας αυτοί να έχουν συμετοχή στα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και της Α2 με τα σωματεία τους. Να βάλουν προτεραιότητες, γιατί είναι σε μια ηλικία που εδώ θα διαμορφώσουν το μέλλον τους. Να συνεχίσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και στην ομάδα. Ώστε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του χρόνου, να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να παραμείνουμε ψηλά και να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες πιθανότητες μετάλλιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.