Την Τρίτη η επίσημη παρουσίαση του 39ου ΑΜΑ

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα δοθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37α στο κτηριακό συγκρότημα Golden Hall.

H πρώτη συνέντευξη, δίνει, ουσιαστικά, το σήμα της εκκίνησης στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός στη χώρας μας και ενός από τα κορυφαία στον κόσμο.

Λίγο πριν οι συμμετέχοντες σταθούν στη γραμμή εκκίνησης, ο ΣΕΓΑΣ και η Περιφέρεια Αττικής ως συνδιοργανωτές καθώς και οι Δήμοι Αθηναίων και Μαραθώνα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Μεγάλος Χορηγός ΟΠΑΠ ΑΕ, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθούν οι λεπτομέρειες της 39ης διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων δρόμου και εκδηλώσεων (ΑΜΑ) ο οποίος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου

Πρόσβαση

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρησιμοποιείστε την κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου επί της οδού Λ. Κηφισίας 37Α.

Στην περίπτωση που σταθμεύσετε στο parking του Golden Hall σας ενημερώνουμε ότι από την είσοδο Α οδηγείστε απευθείας στον γκρι τομέα, από όπου έχετε πρόσβαση στην υποδοχή του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας (επίπεδο 0) με το ασανσέρ.

Ξενάγηση

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου θα υπάρξει δυνατότητα ξενάγησης στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον στους συναδέλφους που θα βρίσκονται  στην υποδοχή του χώρου της συνέντευξης.

Διαπιστεύσεις

Οι διαπιστεύσεις για όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και φωτογράφων λήγουν στις 20/10 και παρακαλούνται όσοι θα “καλύψουν” το γεγονός, να στείλουν την σχετική αίτηση εντός της προθεσμίας. Τα σχετικά έντυπα θα τα βρείτε Ε Δ Ω


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.