Χάντμπολ: Ραντεβού με την ιστορία για την Εθνική Νέων

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Εθνική Νέων που θέλει να γίνει η πρώτη Εθνική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ που θα παίξει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/7, 20:00-ehftv) τη Ρουμανία στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 (Β’ κατηγορίας) και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.

Η Εθνική είχε το απόλυτο 4/4 την Α’ φάση της διοργάνωσης, επικρατώντας άνετα των Μεγάλης Βρετανίας, Λιθουανίας, Ισραήλ και Λουξεμβούργου, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο διεθνής πίβοτ Νίκος Δικαιούλιας είπε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ολοκληρώσαμε τη φάση των ομιλών με απόλυτη επιτυχία. Πλέον έχουμε μπροστά μια μεγάλη πρόκληση. Για πρώτη φορά βρισκόμαστε σε έναν ημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσουμε τη Ρουμανία η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα με εμπειρία. Το κίνητρο μας είναι πολύ υψηλό και από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βρεθούμε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής».

Respect Your Talent
Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο «Palace of Culture and Sport» της Βάρνας το Respect Your Talent Programme της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, στο οποίο πήραν μέρος τέσσερις αθλητές από κάθε ομάδα.
Από την Ελλάδα συμμετείχαν οι Κώστας Kοτσιώνης, Νίκος Δικαιούλιας, Λευτέρης Παγιάτης και Θανάσης Παπάζογλου που αναδείχθηκαν από τους διοργανωτές MVP κατά σειρά στα τέσσερα ματς της Α’ φάσης.
Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σέρβο πίβοτ Ράστκο Στοίκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε με την Εθνική Σερβίας το ασημένιο μετάλλιο στο EURO 2012 και το EHF Cup με την γερμανική Νόρντχορν το 2008.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.