Run Greece Καστοριάς: «Έκλεισε» ο Ημιμαραθώνιος.

Οι συμμετοχές για το Run Greece της Καστοριάς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου, θα φτάσουν τις 1.500 ενώ έχουν εξαντληθεί οι θέσεις για τον Ημιμαραθώνιο υπάρχουν διαθέσιμες μόνο 15 για τον αγώνα των 10 χλμ. κια 80 θέσεις για τον αγώνα των 5 χλμ. όπως τονίστηκε στη στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για τη διοργάνωση.

Κοινή συνέντευξη Τύπου της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη, του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη,  του Γ.Γ. της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και Προέδρου της Οργανωτικής  Επιτροπής Αγώνων Run Greece, Θανάση Ράπτη  και της Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου, σχετικά με την διεξαγωγή των λαϊκών αγώνων δρόμου Run Greece, που θα διεξαχθούν στην Καστοριά, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 21χλμ στον εσωτερικό γύρο της λίμνης, 10 χλμ & 5χλμ στο κέντρο της πόλης, αλλά και 1χλμ. για τα παιδιά του Δημοτικού.

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη, κατά τις δηλώσεις της, σημείωσε: « Είναι ιδιαίτερα σημαντική η επανεκκίνηση των αγώνων “Run Greece Καστοριά 2022”, μετά από δύο χρόνια απουσίας, και είναι εξίσου σημαντικό ότι, φέτος, οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στους ανθρώπους που τόσο απότομα έφυγαν από την ζωή, λόγω της πανδημίας». Και συνέχισε, λέγοντας πως: «Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, που προάγει κορυφαίες αξίες, όπως το «ευ αγωνίζεσθαι», τον εθελοντισμό, τη συνεισφορά και προβάλλει την πόλη μας εντός και εκτός Ελλάδος».  Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συντελούν στην  άρτια διεξαγωγή των αγώνων και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κορεντίδης,  επεσήμανε ότι :«Μετά από δύο χρόνια απουσίας από ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, σαν το Run Greece, η Καστοριά ξαναφοράει τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το αθλητικό αυτό γεγονός και τους πολυπληθείς επισκέπτες και συμμετέχοντες. Το Run Greece επιστρέφει. Επιστρέφει με χαμόγελο, αισιοδοξία, για να δώσει πνοή για ακόμη μια φορά στην περιοχή μας». Ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση των αγώνων και ιδιαίτερα την Αντιπεριφέρειαρχη Καστοριάς, τον κ. Θ. Ράπτη, την ψυχή των αγώνων, όπως τον αποκάλεσε, αλλά και την πρέσβειρα του αθλητισμού στην Καστοριά, την Χ. Γιαζιτζίδου, στην οποία οφείλουμε πολλά, ως πολίτες, για την αναγνώριση που έχει χαρίσει στην περιοχή μας, μέσα από τις επιτυχίες της.

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, δήλωσε πολύ χαρούμενη, που αυτή η μεγάλη διοργάνωση επιστρέφει στην Καστοριά και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα βρίσκεται στους αγώνες, στηρίζοντας και επιβραβεύοντας την προσπάθεια όλων.

Τέλος, ο Γ.Γ. της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Οργανωτικής  Επιτροπής Αγώνων, Θανάσης Ράπτης, αφού μετέφερε τους αθλητικούς  χαιρετισμούς της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ, λίγο πριν δοθεί η πρώτη πιστολιά  για  το Run Greece, το οποίο επιστρέφει  δυναμικά στην Καστοριά. Επιστρέφει και φέρνει χαμόγελα. Χαμόγελα ζωηρά και αληθινά. To Run Greece είναι μια μεγάλη διοργάνωση, η οποία γίνεται με την άψογη συνεργασία πολλών παραγόντων, όπως της Αντιπεριφέρειας, του Δήμου, των εκατοντάδων εθελοντών, υπηρεσιακών παραγόντων και μέσων ενημέρωσης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά».  

  • Με ικανοποίηση  ο κ Ράπτης ανάφερε πως οι αριθμοί συμμετεχόντων θα φτάσουν τους 1.500. Αυτή τη στιγμή, διαθέσιμες υπάρχουν μόνο 15 θέσεις για τον αγώνα των 10 χλμ.,  80 θέσεις για τον αγώνα των 5 χλμ. και 90 θέσεις για τα παιδιά, ενώ έχουν εξαντληθεί οι θέσεις για  τον Ημιμαραθώνιο.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έκλεισαν, την Τρίτη 10 Μαϊου. Όσοι θέλουν  να εγγραφούν, πλέον, μπορούν να απευθύνονται, μόνο, στα γραφεία της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, τηλ. επικοινωνίας: 2467023555. 

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι το Κέντρο Εγγραφών του RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ, από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς για τους αγώνες (Ημιμαραθώνιος, Αγώνες 5χλμ & 10χλμ)  θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα λειτουργήσει στο Κτίριο του Δημαρχείου Καστοριάς, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, από τις 10.00 έως τις 20.00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.