Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Επέστρεψαν με τα μετάλλιά από το Παρίσι

Με τα μετάλλια να λαμπυρίζουν στο στήθος των κοριτσιών μας, επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής (3/4) από το Παρίσι η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στο OPEN de France, το μίτινγκ της σειράς World Series Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της FINA (ο τελικός των οποίων, θυμίζουμε, θα γίνει στην Αθήνα).

Παρήφανες κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά και η (αναπλ.) Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου, ενώ πήραν την 4η θέση στο Ελεύθερο Ομαδικό.

Μαζί τους η ομοσπονδιακή τεχνικός Βιβή Λιθαδιώτη και η αρχηγός αποστολής, υπεύθυνη έφορος του αθλήματος και ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα. Η Ελένη Κουγιά, που μετείχε ως διεθνής κριτής στη διοργάνωση, θα επιστρέψει με άλλη πτήση.

Η Δέσποινα Καράμπελα μας δήλωσε με την άφιξη: “Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της Καλλιτεχνικής.Τα κορίτσια μας δείχνουν, με την αγωνιστική τους παρουσία, ότι θα πρωταγωνιστήσουμε και στη junior κατηγορία.Στόχος μας η σωστή και μεθοδική δουλειά από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη κατηγορία. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε δυναμικά”.

Η Βιβή Λιθαδιώτη μας είπε από την πλευρά της: “Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ήταν ένα πολύ σπουδαίο βήμα για τα κορίτσια μας, που έχουν το βλέμμα στους μεγάλους στόχους του Ευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεανίδων για φέτος!
Το πρωί της Παρασκευής, στο τεχνικό πρόγραμμα, είχαν πολύ δυνατή ενέργεια, με κάποιες ατέλειες, βέβαια, στα δύο τελευταία τεχνικά στοιχεία, που επισφραγίστηκε με το ασημένιο μετάλλιο. Το απόγευμα, στο αγώνισμα του ελεύθερου προγράμματος ήταν πιο κουρασμένες και φάνηκε στον τρόπο εκτέλεσής τους, αλλά το θετικό ήταν ότι αυτά τα κορίτσια το πάλεψαν αρκετά και κατέκτησαν την τέταρτη θέση!

Οι δύο αυτές χορογραφίες δουλεύτηκαν για την Ολυμπιάδα του Τόκυο από τις Πλατανιώτη-Παπάζογλου και η δυσκολία είναι αρκετά υψηλή, όμως οι Γιαλαμά-Φραγκάκη, αλλά και η Κρομμυδάκη, που ήταν αναπληρωματική, είναι πολύ δυνατές αθλήτριες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους και απέδειξαν ότι μπορούν άξια να τις ερμηνεύσουν και να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.