Φιναλίστ στο έδαφος ο Τανταλίδης, στο παγκόσμιο κύπελλο της Γερμανίας

Ο Αντώνης Τανταλίδης έλαμψε στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους, στη Γερμανία, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό των ασκήσεων εδάφους, σε μια διοργάνωση που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του Ολυμπιακού κύκλου 2022-2024 και έχει αναγνωριστικό χαρακτήρα για όλους τους συμμετέχοντες ενόψει της συνέχειας.

Οι Έλληνες αθλητές έκαναν τα «αποκαλυπτήρια» των καινούργιων προγραμμάτων τους, με τον Τανταλίδη να ξεχωρίζει κατά την πρώτη ημέρα των προκριματικών, αφού κατέκτησε την 6η θέση στο έδαφος με 13,400 β. και εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του Σαββάτου (26/02).
Ο 25χρονος πρωταθλητής συμμετείχε και στον πλάγιο ίππο, όπου δεν κατάφερε να διακριθεί (25ος με 11,866 β.), ενώ τις δυνάμεις τους στα ίδια όργανα δοκίμασαν επίσης ο Γρηγόρης Κοσμίδης (25ος στο έδαφος με 11,500 β.) και ο Στέφανος Τσολακίδης (32ος στον πλάγιο ίππο με 10,533 β.).
 
Στους κρίκους αγωνίστηκαν ο ανερχόμενος Σταύρος Γκίνης (13ος με 12,900 β.) και ο έμπειρος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (21ος με 12,533 β.), οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα έχουν υψηλότερες βαθμολογίες και καλύτερα πλασαρίσματα στους επόμενους αγώνες, με δεδομένο ότι βρίσκονται ακόμα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.
 
Εξάλλου, στην κατηγορία γυναικών, το «βάπτισμα του πυρός» με την Εθνική ομάδα πήραν οι πρωτοεμφανιζόμενες Κωνσταντίνα Μαραγκού και Αρετή Παγώνη, οι οποίες έμειναν χαμηλά στους ασύμμετρους ζυγούς αλλά κέρδισαν σε εμπειρίες.
 
Την Παρασκευή (25/02), θα διεξαχθούν οι προκριματικοί στα υπόλοιπα όργανα, στα οποία θα αγωνιστούν στους άνδρες ο Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο) και ο Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο), ενώ στις γυναίκες η Ελβίρα Κατσάλη (δοκός ισορροπίας, έδαφος) και η Αρετή Παγώνη (δοκός ισορροπίας, έδαφος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.