Πρώτες νίκες στη σουηδική λίγκα για τον Κωνσταντινόπουλο

Άνοιξε …λογαριασμό στη σουηδική λίγκα ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Με τη φανέλα της νέας ομάδας του, της ΒΤΚ Ρέκορντ, ο δις πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών πραγματοποίησε προχτές βράδυ τις δύο πρώτες ατομικές νίκες του. Το κλαμπ μπορεί να υπέστη τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς του φετινού πρωταθλήματος, όμως ο αριστερόχειρας διεθνής έκανε το καλύτερο από την πλευρά του ύστερα από τα δύο παιχνίδια, που είχε χάσει στην πρεμιέρα.

Στις αρχές της εβδομάδας είχε και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης τη δεύτερη συμμετοχή του στην σούπερ λίγκα της Πολωνίας. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2020, που είναι ακόμη στο πρώτο του χρονικό διάστημα μετά την επάνοδό του από σοβαρό τραυματισμό, ηττήθηκε σε ματς, που κρινόταν στα δύο νικηφόρα σετ για κάποιον αθλητή.  

Στην κορυφαία κατηγορία της Σουηδίας η Ρέκορντ υποδέχτηκε την Τρίτη τη Χάλμσταντ. Ηττήθηκε με 4-2 και τις δύο νίκες σε ατομικό επίπεδο σημείωσε ο Κωνσταντινόπουλος αγωνιζόμενος στη θέση 2 της ομάδας του. Στην αρχή κατέβαλλε τον Φαμπιάν Άκερστρομ με 3-2 και οριακή διαφορά στο 5ο σετ και στη συνέχεια τον Βίλχελμ Κίντμπλαντ με 3-1. Στο πρωτάθλημα μετέχουν 8 ομάδες και μετά από 2 αγωνιστικές η Ρέκορντ δεν έχει βαθμό, όπως επίσης η Σέβλινγκε.  

Στην Πολωνία η λίγκα συνεχίστηκε με τα ματς της 7ης αγωνιστικής. Από ελληνικής πλευράς είχε παρουσία ο Αγγελάκης. Η ομάδα του, η Γιάροσλαβ, έχασε 3-1 εντός έδρας από την Μπίντγκοζ, με την οποία ισοβαθμούσε στην 3η θέση. Ο Έλληνας αμυντικός δεν ήταν στην αρχική τριάδα και χρησιμοποιήθηκε με αλλαγή παίκτη στο 4ο στη σειρά ματς. Στο ομαδικό της 1ης κατηγορίας, στην Πολωνία, τα παιχνίδια μετά το 2-1 στα σκορ ομάδων κρίνονται με το σύστημα του καλύτερου των τριών σετ. Ο Αγγελάκης έκανε καλή εμφάνιση, αλλά κάμφθηκε από τον Κανγκ Ντονγκσού με 2-0 σετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.