Ευρωπαϊκό Ομάδων: Στην τέταρτη θέση η Ελλάδα την πρώτη ημέρα των αγώνων

Παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές της εθνικής μας ομάδας πραγματοποίησαν σήμερα καλές εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας.

Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ:

Τα μέλη της ομάδας μας ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους στην τέταρτη θέση με 154 βαθμούς διατηρώντας το δικαίωμα διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία της διοργάνωσης. Σε ένα απόγευμα με αρκετή βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του, οι αθλητές και αθλήτριες μας κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνδυάσουν την παρουσία τους με καλά πλασαρίσματα. Η αποστολή μας στην πρώτη ημέρα βασίστηκε όχι μόνο στους αναμενόμενους πρωταγωνιστές, αλλά και σε νεαρότερα παιδιά, που κατάφεραν να κινηθούν είτε να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, που είναι το βασικό ζητούμενο σε μεγάλη διοργάνωση. Η ομάδα της Ολλανδίας ολοκλήρωσε την ημέρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 175 β. και έδειξε πως δύσκολα θα πέσει από αυτήν και στην δεύτερη ημέρα.

Η Τσεχία θεωρητικά έχει το προβάδισμα για την άνοδο, όχι, μόνο γιατί έχει ήδη συγκεντρώσει 160,50 μ. βαθμούς, αλλά διότι αναμένεται να παρουσιαστεί δυνατή σε αρκετά αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας. Θέση στη Σούπερ Λίγκα διεκδικεί και η Λευκορωσία με τους 158 β. που συγκέντρωσε σήμερα, μόλις τέσσερις παραπάνω από αυτούς της χώρα μας. Η ομάδα μας ακολουθείται από την Νορβηγία, που έχει 142 βαθμούς και την Ελβετία, που συγκέντρωσε 141 βαθμούς.  Θυμίζουμε πως στη Σούπερ Λίγκα θα ανέβουν οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ στην β΄κατηγορία θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες της βαθμολογίας, αφού ήδη την τρίτη θέση έχει “κλείσει” η Ιρλανδία, που επέλεξε να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Η βαθμολογία

Ολλανδία 175

Τσεχία 160,50

Λευκορωσία 158

Ελλάδα 154

Νορβηγία 142

Ελβετία 141

Σουηδία 139,5

Τουρκία 136

Φινλανδία 136

Βέλγιο 121

Ρουμανία 94

Εσθονία 79

Ιρλανία – (δεν κατέβηκε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.