Στίβος: Νέα «πτήση» από τον Τεντόγλου (vid)

Στην κορυφή στο φετινό μίτινγκ "Βενιζέλεια - Χανιά" βρέθηκε με 8.27 μ. ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Έλληνας αθλητής σημείωσε το καλύτερο του άλμα στην τέταρτη προσπάθεια του έχοντας νωρίτερα πετύχει 8,07 μ., άκυρο και 8,01 μ..

Ο 23χρονος επέλεξε στη συνέχεια να μην πραγματοποιήσει τις δύο τελευταίες του προσπάθειες, προκειμένου να κρατήσει δυνάμεις για την επόμενη διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

“Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σημερινή επίδοση, ωστόσο να μην είμαι αχάριστος, πρόκειται για μια καλή επίδοση. Συνεχίζουμε τους αγώνες μας με υψηλές προσδοκίες”, είπε ο Τεντόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στον 8,60 μ., που σημείωσε πριν λίγες ημέρες στην Καλλιθέα:

“Ήμουν σε πολύ καλή ημέρα, θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες επιδόσεις από εμένα σε τέτοιους αγώνες. Ωστόσο δεν μπορείς σε κάθε σου αγώνα να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Συνεχίζουμε τη δουλειά όπου επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της ταχύτητας”.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Πομάσκι, είπε: “Ο Μίλτος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο έχουμε επιλέξει να κάνουμε περιορισμένους αγώνες και σε κάποιες περιπτώσεις και περιορισμένα άλματα, προκειμένου να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”.

Τη δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο Ζεν- Πιερ Μπερνάρντ (Γαλλία) με 7,96 μ. (0,5) και στην τρίτη ο Αντρέι Κουτς (Τσεχία) με 7,88 μέτρα. Σταθερός στα άλματά του ήταν ο Νίκος Ξενικάκης, που ήταν τέταρτος με 7,55 μ., επίδοση κοντά στο 7,60 μ., που πέτυχε στην Καλλιθέα.

Μία θέση πιο πίσω ολοκλήρωσε τον αγώνα του ο Αντώνης Στυλιανίδης με 7,51 μ., όσο και ο Αλέξανδρος Περιστέρης, που ήταν έβδομος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης