Βασιλειάδης: «Θα κάνουμε το καλύτερο χωρίς άγχος»

Αποστολή εξετελέσθη σε πρώτη φάση, με την Εθνική να βρίσκεται στους «12» και τον Κώστα Βασιλειάδη να εξηγεί ότι πλέον η ομάδα έχει απαλλαγεί από το μεγάλο άγχος και θα παίξει πιο... ελεύθερη, θεωρώντας πως έτσι θα κάνει και καλύτερες εμφανίσεις.

Αποστολή εξετελέσθη σε πρώτη φάση, με την Εθνική να βρίσκεται στους «12» και τον Κώστα Βασιλειάδη να εξηγεί ότι πλέον η ομάδα έχει απαλλαγεί από το μεγάλο άγχος και θα παίξει πιο… ελεύθερη, θεωρώντας πως έτσι θα κάνει και καλύτερες εμφανίσεις.
«Σίγουρα εδώ που είμαστε πλέον, κάθε παιχνίδι είναι πολύ δυσκολότερο από τα προηγούμενα γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ πιο δυνατές. Εμείς θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό, χωρίς όμως να έχουμε άγχος και έτσι θα παίζουμε καλύτερα», εξήγησε ο διεθνής άσος.
Κάνοντας μια μίνι ανάλυση της ομάδας που θα βρουν μπροστά τους αύριο, στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης του Ευρωμπάσκετ, ο 27χρονος γκαρντ είπε: «Οι Σλοβένοι έχουν παίκτες όπως ο Λόρμπεκ και ο Ντράγκιτς που μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά. Γενικά είναι ένα σύνολο πολύ δυνατό, που παίζει εξαιρετική άμυνα». Από εκεί και πέρα σημασία έχει τι θα κάνει η «επίσημη αγαπημένη» -τόσο στο αυριανό, όσο και στα υπόλοιπα ματς- με τον Βασιλειάδη να τονίζει ότι «εμείς θα πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Θα τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και θα περιμένουμε να μπούνε και τα σουτ, καθώς στον πρώτο γύρο δεν είχαμε και το πιο ζεστό χέρι. Και όμως ακόμα και έτσι κερδίσαμε. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε αν είμαστε και εύστοχοι… Και τα τρία παιχνίδια που θα δώσουμε είναι δύσκολα. Η Σλοβενία και η Γεωργία είναι στα μέτρα μας, ενώ η Ρωσία είναι μια κλάση πάνω. Εμείς όμως θα τα χτυπήσουμε όλα για να πάμε στο Κάουνας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.