Χουγκάζ: «Να περιορίσουμε τα λάθη»

Να περιορίσει τα λάθη και να τρέξει στον αιφνιδιασμό είναι τα συστατικά που χρειάζεται η Εθνική ομάδα στον αγώνα με τη Σλοβενία σύμφωνα με τον Κρις Χουγκάζ.

Να περιορίσει τα λάθη και να τρέξει στον αιφνιδιασμό είναι τα συστατικά που χρειάζεται η Εθνική ομάδα στον αγώνα με τη Σλοβενία σύμφωνα με τον Κρις Χουγκάζ.  Ο 43χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ τόνισε πως η Ελλάδα διαθέτει μια ανταγωνιστική ομάδα  και εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση. Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για πορεία της Εθνικής Ελλάδος στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ:

«Η πρώτη φάση ήταν αναγνωριστική για την Εθνική μας. Η ομάδα είναι καινούρια και για αυτό υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Ήταν δύσκολο να έχουμε τη διάρκεια που δείξαμε στα φιλικά, γιατί είναι διαφορετικό όταν παίζεις επίσημα ματς. Από τα φιλικά δείξαμε ότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα κι αυτό βγάλαμε».

Για την ήττα από την ΠΓΔΜ:

«Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί σε μια καινούρια ομάδα, η οποία πλάθεται με νέα πρόσωπα και νεαρά άτομα σε ηλικία. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από την ομαδική προσπάθεια μπορούν να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Σλοβενία:

«Όλοι οι παίκτες της Σλοβενίας είναι γνωστοί. Είναι ομάδα που στατιστικά είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Τόσο εμείς όσο και οι Σλοβένοι είμαστε από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τις καλύτερες άμυνες του τουρνουά). Στην αντίπερα όχθη, όμως, και οι δύο είμαστε από τις λιγότερο παραγωγικές ( η Σλοβενία είναι στη 19η θέση με 356 πόντους σε 5 ματς και η Ελλάδα στη 17η με 360). Αμφότερες οι ομάδες βασίζονται στην άμυνα».

Για το σημείο που θα κρίνει τη νίκη:

«Θεωρώ κλειδί να συνεχίσουμε να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να τους δώσουμε δεύτερες επιθέσεις, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν ιδιαίτερους επιθετικούς προσανατολισμούς. Επιθετικά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη και αν μπορούμε να τρέξουμε περισσότερο στον αιφνιδιασμό».

Για τις προσδοκίες του:

«Ευχόμαστε όλοι η Εθνική να είναι ψηλά, όπως συμβαίνει και σε συλλογικό επίπεδο. Θέλουμε η Εθνική να παραμείνει στο ανώτερο επίπεδο. Αν περάσουμε τον όμιλο, σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όλα μπορούν να συμβούν. Εγώ νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ψηλά, γιατί δεν έχουμε πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης μας».

Για το επαγγελματικό του μέλλον:

«Η ζωή μου είναι συνδεδεμένη με το μπάσκετ και μέσα στα γήπεδα. Ο Πανιώνιος μου έδωσε αρχικά την ευκαιρία να μπω στην προπονητική. Ύστερα από ένα πέρασμα δύο χρόνων από την Καβάλα, όπου ήμουν συνεργάτης, ο Ηρακλής σε μια δύσκολη περίοδο μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω ως πρώτος. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και θέλω να συνεχίσω. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου, γιατί το αγαπώ και θέλω να δώσω όλο μου τον εαυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.