Μπουρούσης: «Στόχος το Λονδίνο»

Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση.

Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είναι ακόμα έτοιμο, ώστε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Μπουρούσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την έως τώρα πορεία της Εθνικής: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, ειδικά από την ήττα μας από την ΠΓΔΜ, μια και δεν παίξαμε καθόλου μπάσκετ. Μας πείραξε η απόδοσή μας. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο, να έρθουμε στο Βίλνιους. Τώρα, έχουμε τρία ξεχωριστά παιχνίδια».

Για το εάν τους επηρέασε η ήττα από την ΠΓΔΜ: «Έχουμε δείξει άλλο πρόσωπο μετά την ήττα. Είμαστε πλέον πιο συγκεντρωμένοι, έχουμε παίξει καλύτερα. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά σαν σύνολο είμαστε άγνωστοι. Θέλουμε πίστωση χρόνου. Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να μπούμε στο σύνολο, να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε άπειρη ομάδα, για αυτό υπάρχουν και άσχημα παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε το ταλέντο μας στο γήπεδο».

Για το εάν του έρχονται ευχάριστες θύμησες από το Βίλνιους, μια και εκεί κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Νέων Ανδρών, το 2002: «Αν είχαμε έρθει στο Βίλνιους στην τελική φάση θα ήταν ακόμα καλύτερα! Υπάρχει θετικό κλίμα, αλλά έχουν περάσει και εννέα χρόνια από τότε. Πρέπει να παίξουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο στόχος μας είναι το προολυμπιακό τουρνουά, κάτι που το έχουμε πει εξ αρχής».

Για την παρουσία του στην Εθνική και τα όσα είχε δηλώσει, περί αποχώρησής του, κάποιους μήνες πριν: «Τότε ένιωθα διαφορετικά. Είπα ό,τι αισθανόμουν. Και πέρυσι μου έλεγαν όλοι ότι δεν θα παίξω, κι έπαιξα με μισό χέρι. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια, τα πάντα εξαρτώνται από την ημέρα στην οποία θα βρεθείς. Για μετάλλιο δεν έχει μιλήσει κανένας και δεν είναι σωστό να κάνει λόγο, αφού αυτή η ομάδα δεν είναι έτοιμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.