Μπράμος: Θα μας δείτε και καλύτερους

Η συνέχεια είναι αυτό που ενδφιαφέρει τον Μάικλ Μπράμος, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η Εθνική ομάδα θα δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Η συνέχεια είναι αυτό που ενδφιαφέρει τον Μάικλ Μπράμος, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η Εθνική ομάδα θα δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί η ευστοχία της Εθνικής, ενώ όσον αφορά στο πως ήρθε η σημερινή νίκη, ο 24χρονος φόργουορντ υποστήριξε πως αυτό έγινε «επειδή παίξαμε με μεγαλύτερο πάθος από ότι κόντρα στην ΠΓΔΜ. Παίξαμε καλύτερη άμυνα, είχαμε καλύτερα, όχι βέβαια όσο θα θέλαμε, αλλά καλύτερα ποσοστά στα σουτ και μέσω της άμυνας μας φτάσαμε στη νίκη. Είχαμε σωστή αντίδραση μετά την χθεσινή ήττα. Θεωρώ πως η νίκη ήρθε μέσω της άμυνας που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δυσκολέψαμε πολύ τους αντιπάλους μας, οι οποίοι σκόραραν μόλις δύο πόντους σε εφτά λεπτά». Ακολουθεί το παιχνίδι με την Κροατία και αν όλα πάνε καλά η επόμενη φάση της διοργάνωση και έτσι, όπως είπε, «πλεόν αφήνουμε και αυτό το παιχνίδι πίσω μας και κοιτάμε τη συνέχεια. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα και θα το κάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.