Νίκη=εισιτήριο πρόκρισης

Η εθνική θα κυνηγήσει τη νίκη σήμερα (5/9) επί της Κροατίας για να εξασφαλίσει δίχως χτυποκάρδι την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Ευρωμπάσκετ.

Η εθνική θα κυνηγήσει τη νίκη σήμερα (5/9) επί της Κροατίας για να εξασφαλίσει δίχως χτυποκάρδι την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Ευρωμπάσκετ. Διότι σε περίπτωση ήττας η τύχη της θα είναι στα χέρια της ΠΓΔΜ η οποία αντιμετωπίζει την Βοσνια. 

Η απρόσμενη νίκη της Βοσνίας επί της Κροατίας έχει μετριάσει τον ενθουσιασμό από τον θρίαμβο επί του Μαυροβουνίου. Τωρα μια ενδεχόμενη ήττα στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης σε συνδυασμό με επικράτηση των Βόσνιων, θα τη θέσει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηλίας Ζούρος αφορά τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση και υψηλό πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα χθες. Το τεχνικό τιμ ελπίζει ο Καρδιτσιώτης σέντερ να δώσει το παρών καθώς οι Κροάτες είναι δυνατοι κάτω από το καλάθι με τους  Τόμιτς, Άντριτς, Μπάρατς, Ζόριτς και Μάρκοτα. Οι διεθνείς θα κάνουν το καθιερωμένο χαλάρωμα σε βοηθητικό γήπεδο το πρωί του αγώνα.

Η  Κροατία  σε περίπτωση ήττας πάει σπίτι της. Κι αυτό γιατί θα μείνει στους έξι βαθμούς, πίσω από την Ελλάδα και τα Σκόπια, ενώ θα μειονεκτεί σε ισοβαθμία με τη Βοσνία ή (τριπλή) με τους Βόσνιους και τους Φινλανδούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.