«Μονόδρομος» νίκης και πρόκρισης

Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Μαυροβούνιο, στην αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου (18:00).

Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Μαυροβούνιο, στην αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου (18:00). Οι διεθνείς θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τα Σκόπια και ψάχνουν το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παρά την ήττα στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, εμφανίζονται αισιόδοξοι για την αναμέτρηση με τους Μαυροβούνιους και τονίζουν πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη. Ο Ηλίας Ζούρος θέλει από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη του αγώνα με τους Σκοπιανούς, ενώ προσπάθησε τις τελευταίες ώρες να διορθώσει τα όσα δεν τον άφησαν ικανοποιημένο.

Η νίκη είναι «μονόδρομος» και για τους Μαυροβούνιους, αφού σε αντίθετη περίπτωση, οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, μειώνονται σημαντικά. Οι Μαυροβούνιοι θα στηρίξουν το παιχνίδι τους, στους Πέκοβιτς, Ντάσιτς, Ντραγκίτσεβιτς, Κουκ και Βούτσεβιτς. Στους άλλους αγώνες του ομίλου, τα Σκόπια αντιμετωπίζουν στις 15:00 τη Φινλανδία, ενώ η Κροατία αντιμετωπίζει τη Βοσνία στις 21:00.

Διαιτητές της αναμέτρησης της Εθνικής θα είναι οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία), Φερνάντο Ρότσα  (Πορτογαλία) και Μιλιβόιε Γιόβτσιτς (Σερβία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.