“Άσπρη μέρα” με Μαυροβούνιο

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η εθνική στον σημερινό (18:00) αγώνα με το Μαυροβούνιο ο οποίος είναι καθοριστικός για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η εθνική στον σημερινό (18:00) αγώνα με το Μαυροβούνιο ο οποίος είναι καθοριστικός για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ. Η βαριά ήττα από τα Σκόπια έβαλε σε περιπέτειες την Εθνική, που πλέον κυνηγά δύο νίκες απέναντι σε Μαυροβούνιο και Κροατία για να περάσει σίγουρα.

Οι διεθνείς επέστρεψαν με σκυμμένα κεφάλια το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο. Η ψυχολογική τους κατάσταση δεν είναι η καλύτερη και ο Ηλίας Ζούρος προσπαθεί να τους ανυψώσει το ηθικό και να μην αφήσει την απογοήτευση να τους πάρει από κάτω…

Το Μαυροβούνιο, με δύο ήττες σε τρία παιχνίδια, θα τα παίξει όλα για όλα, γεγονός που το καθιστά επικίνδυνο. Δεν έχει δείξει σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα και απλά στηριζεται στο ταλέντο των παικτών του Πέκοβιτς, Ντάσιτς, Ντραγκίτσεβιτς, Κουκ και Βούτσεβιτς.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας για τον τρίτο όμιλο, διεξάγονται τα ματς ΠΓΔΜ-Φινλανδία (15:00) και Κροατία-Βοσνία (21:00). Για τον πρώτο όμιλο θα γίνουν οι αγώνες Μεγάλη Βρετανία-Πορτογαλία (15:15), Πολωνία-Τουρκία (17:45) και Λιθουανία-Ισπανία (21:00), για τον δεύτερο οι αναμετρήσεις Ισραήλ-Λετονία (15:15), Ιταλία-Γαλλία (17:45) και Γερμανία-Σερβία (21:00) και για τον τέταρτο τα παιχνίδια Γεωργία-Ουκρανία (15:30), Βουλγαρία-Ρωσία (18:00) και Βέλγιο-Σλοβενία (21:00).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.