Νίκη πρόκρισης και απαντήσεων

Να ξεμπερδέψει με την πρόκριση στην επόμενη φάση και να δώσει την απάντησή της στις προκλήσεις των Σκοπιανών, εντός αγωνιστικού χώρου, θέλει η Εθνική Ελλάδος στην τρίτη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Λιθουανίας (18:00).

Να ξεμπερδέψει με την πρόκριση στην επόμενη φάση και να δώσει την απάντησή της στις προκλήσεις των Σκοπιανών, εντός αγωνιστικού χώρου, θέλει η Εθνική Ελλάδος στην τρίτη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Λιθουανίας (18:00). Η Εθνική αντιμετωπίζει τους Σκοπιανούς με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και παράλληλα θα τη θέσει φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι διεθνείς επιστρέφουν στο παρκέ για το τρίτο τους ματς στην Λιθουανία, με τον Ηλία Ζούρο να ζητά από τους παίκτες του σοβαρότητα και «καθαρό μυαλό». Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και το αμυντικό παιχνίδι της ελληνικής ομάδας θα προσανατολιστεί κυρίως στην εξουδετέρωση των ΜακΚάλεμπ και Ιλιέφσκι.

Στις άλλες αναμετρήσεις του ομίλου του Αλίτους, η Φιλανδία θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία, ενώ η Κροατία θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μαυροβούνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.