Match Center
video
8η ημέρα λαμπαδηδρομίας: Από την Αλεξανδρούπολη στα Ιωάννινα! (video)
Πολύ μακρύ ήταν το ταξίδι της Ολυμπιακής φλόγας την όγδοη μέρα της λαμπαδηδρομίας, καθώς η εκκίνηση έγινε στην ανατολική Ελλάδα και την Αλεξανδρούπολη για να καταλήξει στη δυτική και τα Ιωάννινα! Νωρίτερα βρέθηκε στην Ελευθερούπολη, το Παγγαίο και την επιβλητική Βεργίνα. Το novasports.gr για άλλη μία μέρα ακολόυθησε κατά πόδας το Ολυμπιακό φως!
video
Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στο Θεσσαλικό κάμπο και τη Θεσσαλονίκη (video)
Τις ομορφιές της Θεσσαλίας και την επιβλητική Θεσσαλονίκη φώτισε κατά τη διάρκεια της 6ης μέρας της Ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας η Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για τον τελικό της προορισμό, το Παρίσι. Από τη Μαγνησία, ως τη Λάρισα κι από εκεί στα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα και τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων, ώσπου να πάει στην νύμφη του Θερμαϊκού
video
Η ψηφιακή καταγραφή ακούει στο όνομα… e-kouros (video)
Το e-Kouros θα αποτελέσει την «Εργάνη» του Αθλητισμού, αποτυπώνοντας στο έπακρο κάθε τομέα του. Ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο Forum των Δελφών, αναφέρθηκε στο θέμα της ηλεκτρονικής καταγραφής όλων των αθλητών στην επικράτεια και στον βαθμό σπουδαιότητας του, για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού
video
ΕΟΕ: Βράβευση αθλητών που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι με… πτυχίο! (video)
H Eπιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» και έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
video
Λάμψη αστέρων στην εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (video)
Γεμάτη από τη λάμψη των αστεριών του ελληνικού αθλητισμού αλλά και από αισιοδοξία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ήταν η εκδήλωση των Τιμητικών Βραβεύσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο Μέγαρο Μουσικής και μεταδόθηκε ζωντανά από τα κανάλια Novasports.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.