Ψαθάς: “Θέλουμε μια γυμναστική που ενώνει” (pic)

Ο Χρήστος Ψαθάς, υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, δηλώνει πανέτοιμος, για τις εκλογές της 21ης Μαρτίου!

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, πλησιάζουν και ο Χρήστος Ψαθάς, δηλώνει πανέτοιμος! 

Ο Χρήστος Ψαθάς, παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της “Ώθησης”, προκειμένου να δώσει πραγματική ώθηση, στην Ελληνική Γυμναστική! Μάλιστα, ο υποψήφιος πρόεδρος, τονίζει μεταξύ άλλων πως “θέλουμε μια γυμναστική που ενώνει”!

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΨΑΘΑ

Ο Χρήστος Ψαθάς γεννήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Το 2015 εξελέγη για πρώτη φορά στη θέση του Προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.) και τον Ιανουάριο του 2018, ανανέωσε την θητεία του για την ερχόμενη τετραετία, θέτοντας νέους στόχους, οραματιζόμενος μία νέα εποχή για τη γυμναστική. Είναι ο εμπνευστής του “Horizon Cup”, του μεγαλύτερου διεθνή διασυλλογικού αγώνα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ευρώπη.  

Υπήρξε αθλητής του Πρότυπου Α.Γ.Σ. Θεσσαλονίκης από το 1975 με προπονητή τον κ. Σάββα Ταγτελενίδη και διετέλεσε μέλος της Εθνικής ομάδας της Ενόργανης Γυμναστικής από το 1984 έως το 1988, κατακτώντας μεταξύ άλλων την 8η θέση στον τελικό του εδάφους στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1987 στη Λατάκια. Κατά την περίοδο 1988-1992 πραγματοποίησε σπουδές στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως προπονητής στο σωματείο Α.Γ.Ε.Μ.Σ. Σπάρτακος. Άσκησε καθήκοντα διεθνή κριτή και συνεργάστηκε με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία από την ίδρυσή της, σε θέματα διοικητικής φύσεως και λειτουργικής υποστήριξης. 

Απέκτησε πιστοποίηση στη Διοίκηση Αθλητισμού από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σειρά πιστοποιημένων επιμορφωτικών προγραμμάτων, αναφορικά με την στρατηγική διοίκηση και τις οργανωσιακές αλλαγές. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Αθλητισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μιλάει αγγλικά, είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. 

Πρόσφατα, ο Χρήστος Ψαθάς, πρότεινε, όλοι οι υποψήφιοι να προβούν σε οικονομικό έλεγχο στην Ελληνική Γυμναστική Οικονομία, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς υπήρξε άρνηση από τους δύο εκ των τριών. Το σύνθημα που έχει, είναι “απόλυτη διαφάνεια”. 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΑΘΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

 Να σημειώσουμε πως αρκετοί, είναι οι άνθρωποι που εκφράζουν την στήριξη τους στον υποψήφιο πρόεδρο, Χρήστο Ψαθά.
 

Η ενημέρωση:

Ώθηση – Νέα Δυναμική & Ανάπτυξη στη Γυμναστική Διαβάστε εδώ τους άξονες προτεραιότητας μας.

Δημοσιεύτηκε από Ώθηση – Νέα Δυναμική και Ανάπτυξη στη Γυμναστική στις Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.