Πρωταθλητής για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός, 10-7 τον Άλιμο ΝΑΣ

Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής Υδατοσφαίρισης στη κατηγορία Νέων γυναικών (Κ19).

Στον τελικό που έγινε στο Κολυμβητήριο του Αλίμου, νίκησε 10-7 τον ΄Άλιμο ΝΑΣ, που για πρώτη φορά στην τρίχρονη ιστορία του, έπαιξε σε τελικό και κατέκτησε μετάλλιο.

Το ματς:

Συναρπαστικός ο τελικός, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 5-0 (δυο τέρματα η Τριχά, από ένα Σάντα, Τορνάρου, Σιούτη), αλλά τον Άλιμο ΝΑΣ να κάνει…ολική επαναφορά και με τις Κοβάτσεβιτς (δυο γκολ), Αφροδίτη Μπιτσάκου (μόλις 12 ετών, η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια του τελικού), και Χαλδαίου μείωσε σε 5-4, σκορ που έκλεισε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο, η Σάντα έκανε το 6-4, η Μπιτάκου μείωσε και πάλι στο γκολ (6-5), Σιούτη και Σάντα έδωσαν αέρα δυο τερμάτων στις ερυθρόλευκες, η Πιοβάν σημείωσε το 8-6 και η Χαλδαίου στη κόντρα το 8-7. Στο τελευταίο οκτάλεπτο όμως «μίλησαν» μόνο τα κορίτσια του Ολυμπιακού που σκόραραν με τις Τριχά, Σιούτη για το τελικό 10-7.

Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου έκαναν, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Στέφανος Αυγουλέας και ο έφορος Εθνικών Ομάδων υποδομών Υδατοσφαίρισης, Δημήτρης Κύρκος.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-10

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-1, 3-3, 0-2.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Καραγιάννη, Κύρκου, Κοβάτσεβιτς 2, Πιοβάν 1, Θεοφανοπούλου, Χαλδαίου 2, Λαζάρου, Σιγάλα, Κυριαζοπούλου, Μπιτσάκου Αφροδίτη 2, Οκόλιστα, Ζάλι, Λέκκου, Μπουτάρη, Πιταράκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοροσιάδης): Κωνσταντοπούλου, Σάντα 3, Τζωρτζακάκη, Σιούτη 3, Τριχά 3, Μαργαρίτη, Τορνάρου 1, Αικ.Χριστοδούλου, Αμ. Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου, Δρακωτού, Κουκουφίκη, Κωτσάκη, Ελ.Οικονόμου, Χρ.Οικονόμου.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μαρκοπούλου.

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος

  • Στον αγώνα για την τρίτη θέση, ο Εθνικός Πειραιά με τέρμα της Λαζαρίδου στα 4:21 από τη λήξη, νίκησε 10-9 τον ΝΟ Βουλιαγμένης που προηγήθηκε 9-6, 3:42 από τη λήξη της τρίτης περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.