Τέταρτη σερί νίκη για τον Αναγνώστου

Ο Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) έφτασε σήμερα στην τέταρτη διαδοχική του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μέτρα, αυτή τη φορά στη διοργάνωση που έγινε στο Αίγιο.

Ο ανερχόμενος αθλητής διένυσε την απόσταση σε 29.38.88 έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει μέσα στη σεζόν μία επίδοση καλύτερη από το ατομικό του 29.15.92. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές που ακολούθησαν. Ο Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) ανέβηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά στο βάθρο των νικητών και για δεύτερη στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο έμπειρος αθλητής τερμάτισε σε 29.57.49 πλησιάζοντας το ατομικό του ρεκόρ (29.54.45) στην απόσταση. Τον εαυτό του ξεπέρασε ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) με 30.01.74, που έδειξε πως πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να μπει στο κλαμπ των αθλητών που έσπασαν το φράγμα των 30.00. Ο Νίκος Σταμούλης ήταν νικητής και στους Άνδρες Κ23, με τον Παναγιώτη Πετρουλάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) να τερματίζει τέταρτος στη γενική κατάταξη και δεύτερος στους Άνδρες Κ23 με 30.13.46, που είναι ατομικό του ρεκόρ.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Γιαννάτης (ΝΓΣ Ηρακλής) με 31.04.22.

Το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έδωσε η ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και οργανωτική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στη διοργάνωση, Βούλα Παχατουρίδου και το μέλος του συμβουλίου, Πέτρος Μαντάς, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου.

Είδα στην αρχή τον αέρα κι αποφάσισα να μείνω πίσω. Μέχρι τα μισά κάναμε με τον Κώστα Σταμούλη μια πολύ ωραία κούρσα, την οποία ελπίζω να ευχαριστήθηκαν και οι φίλοι στις εξέδρες. Ηταν μια ωραία διοργάνωση. Συνεχίζω για τους αγώνες που έχω που έχω μπροστά μου με την εθνική ομάδα“, είπε ο Αναγνώστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας