Ξιφασκία: Δε συνεχίζουν στο Παρίσι Κοντοχριστόπουλος και Γιάννος-Ρίζος

Ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος και ο Ηλίας Γιάννος Ρίζος δεν μπόρεσαν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό των 64 και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως ανδρών του Παρισιού.

Ο Γιάννος-Ρίζος (ΑΟΞ Αιγάλεω) δεν κατέγραψε νίκη στον προκριματικό γύρο και δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Κατέκτησε την 250η θέση μεταξύ 258 αθλητών. Πριν ταξιδέψει για το Παρίσι ο 22χρονος αθλητής που ήταν 63ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών του 2022 στο Κάιρο έχει μείνει εκτός προπονήσεων για 2 εβδομάδες λόγω κύστη κόκκυγα. «Έκανα μόνο λίγες προπονήσεις πριν έρθω στο Παρίσι και ήξερα ότι δεν ήμουν έτοιμος οπότε δεν περίμενα πολλά. Σκοπεύω να κάνω άμεσα την επέμβαση που απαιτείται και να τελειώνω με αυτό το θέμα», τόνισε στην ΕΟΞ.

Ο Κοντοχριστόπουλος (ΑΟΞ Αιγάλεω) από την άλλη σημείωσε 3 νίκες σε 6 αναμετρήσεις στον προκριματικό γύρο και πέρασε στο ταμπλό των 256. Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με τον 30χρονο Κορεάτη Κιμ Ντόνγκσου (Νο61 του κόσμου) και ηττήθηκε με σκορ 15-8. Ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση με την 167η θέση. Τη σκυτάλη παίρνει η αδερφή του, Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, που αγωνίζεται το πρωί της Παρασκευής 13/1 στον προκριματικό γύρο του ξίφους ασκήσεως γυναικών με στόχο την είσοδο στο ταμπλό των 64 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.