Αυθεντικός Μαραθώνιος: Πρώτοι οι Κολιός και Κάσσου στα 5 χλμ

Οι Νέστορα Κολιός και Μαρία Κάσσου ήταν οι νικητές στα πέντε χιλιόμετρα του Μαραθωνίου.

Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 14 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα, ενώ η Ελληνίδα αθλήτρια κάλυψε την απόσταση σε 16 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα. Στη δεύτερη θέση στις γυναίκες τερμάτισε η Μπάλα Ντενίσα με 16,54 λεπτά και στην τρίτη η Ειρήνη Τσουπάκη με χρόνο 17,01. Δεύτερος στους άνδρες ήταν ο Νίκος Σταμούλης με 14,52 και τρίτος ο Σέργιος Διακοστεφανής με χρόνο 14,55.

Η Κάσσου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το ότι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν- δήλωσε. Λατρεύω να τρέχω σε αυτόν τον αγώνα, λόγω της ξεχωριστής ατμόσφαιρας που έχει. Ο κόσμος μάς δίνει απίστευτη δύναμη. Ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα στη διάρκεια της διαδρομής. Θέλω να συμμετέχω κάθε χρόνο στον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενη για το γκρουπ μας, το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ που πάει εξαιρετικά, σε αυτή τη διοργάνωση».

Η Μπάλα δήλωσε από την πλευρά της: «Με ενθουσιάζει αυτός ο αγώνας. Περνάω πολύ ωραία. Σήμερα ο καιρός ήταν πολύ καλός και είχαμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Με τη βοήθεια του ΣΕΓΑΣ κάναμε προετοιμασία στο Καρπενήσι και αυτός ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την καλή παρουσία μας. Πάντως, όσο χάλια κι αν νιώθεις αυτόν τον αγώνα δε γίνεται να τον χάσεις, λόγω της ατμόσφαιράς του».

Επίσης, η Τσουπάκη τόνισε: «Είναι η πρώτη συμμετοχή μου στα 5χλμ, χθες αγωνίστηκα στα 10 χλμ και δεν ήμουν σίγουρη αν θα κατέβαινα και στα 5χλμ. Όμως με συνεπήρε τόσο πολύ ο κόσμος και οι εθελοντές στον πρώτο αγώνα που είπα αδύνατον να το χάσω. Πραγματικά αποτέλεσε ένα έξτρα κίνητρο».

Από την πλευρά του, ο Κολιός δήλωσε μετά τον τερματισμό του: «Ήταν πάρα πολύ ωραία σήμερα- τόνισε. Είχα ξανατρέξει και πέρυσι αλλά λόγω κορονοϊού δεν είχε τόσο κόσμο. Φέτος, όμως, γνώρισα πολύ ωραία υποδοχή, ειδικά που τερμάτισα πρώτος που πάντα κερδίζει…λίγο περισσότερο χειροκρότημα. Με ικανοποίησε πολύ η επίδοση, ήταν ένα ρεκόρ για εμένα όμως δεν ήμασταν σε κατάσταση να πάμε να κυνηγήσουμε επιδόσεις αλλά ακολούθησα μία τακτική, με την οποία βέβαια βοήθησα και τους συναθλητές μου».

Από την πλευρά του, ο Σταμουλης τόνισε: «Ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Έχω τρέξει ξανά ακόμη μία φορά. Προσπάθησα στην αρχή για κάτι καλύτερο όμως είμαι ικανοποιημένος, ειδικά για την εποχή».

Τέλος, ο Διακοστεφανής δήλωσε από την πλευρά του: «Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, κάθε χρονιά σε αυτό τον αγώνα είναι απίστευτο το κλίμα στη διαδρομή- είπε.. Ειδικά για εμάς που τρέχουμε στον στίβο δεν το ζούμε συχνά, γιατί δυστυχώς δεν έχει τέτοιο κοινό μέσα στα στάδια. Ήταν μοναδική ευκαιρία για εμένα σήμερα, αν και δεν ήταν αγώνας στόχος θεωρώ πως πήγε πολύ καλά και το χρονόμετρό μου λέει πως έχω κάνει 14 λεπτά και κάτι, ρεκόρ, οπότε νομίζω πήγε πολύ καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.