To Filothei Women Gala έγινε Silver ξανά!

Το διεθνές μίτινγκ γυναικών Filothei Women Gala βρίσκεται ξανά στην κατηγορία Silver της δημοφιλούς σειράς αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Athletics Continental Tour.

Το γνωστό ελληνικό γκαλά, που θα διεξαχθεί για ακόμη μία χρονιά στο στάδιο της Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης» αναβαθμίστηκε και βρίσκεται ξανά στην υψηλότερη δυνατή κατηγορία που θα μπορούσε να είναι λόγω της ιδιομορφίας του στα αγωνίσματα (μόνο 5 ή 6 και μόνο για γυναίκες). 

Η 23η έκδοση του Filothei Women Gala θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου του 2023 και για μία ακόμη χρονιά θα συγκεντρώσει τις κορυφαίες Ελληνίδες αλλά και ξένες αθλήτριες του στίβου. 

Θυμίζουμε πως πέρυσι οι επιδόσεις που καταγράφηκαν στον αγώνα, την 1η Ιουνίου 2022, ήταν εξαιρετικές και αναμένεται πως και φέτος κορυφαίες αθλήτριες όπως η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, που ανήκει στον Α.Ο Φιλοθέης, θα τιμήσουν ξανά με την παρουσία τους το διεθνές γκαλά γυναικών. 

Το γκαλά διεξάγεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας (WA) και της ευρωπαϊκής (EAA) ομοσπονδίας, όπως και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) αλλά και την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. Μέγας υποστηρικτής η AXUM.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.