Η Ολυμπία Πετσούδη με την κόρη της στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Μαζί με την μόλις τριών μηνών κόρη της θα συμμετάσχει στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης η πρωταθλήτρια των 100 μ. εμπόδια, Ολυμπία Πετσούδη, που ετοιμάζεται να ζήσει μια μοναδική εμπειρία το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.

Μαζί με την μόλις τριών μηνών κόρη της θα συμμετάσχει στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης η πρωταθλήτρια των 100 μ. εμπόδια, Ολυμπία Πετσούδη, που ετοιμάζεται να ζήσει μια μοναδική εμπειρία το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.


Η 28χρονη εμποδίστρια θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε δρόμο αντοχής και μάλιστα με τρόπο ξεχωριστό, αφού θα πάρει μέρος στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. σπρώχνοντας το καροτσάκι της νεογέννητης κόρης της!


«Στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο θα κάνω το ντεμπούτο μου στους δρόμους αντοχής, όπως βέβαια και η κόρη μου. Πάντοτε ήθελα να δοκιμάσω να τρέξω μεγάλες αποστάσεις, αλλά δεν βόλευαν ποτέ οι συνθήκες, είτε επειδή βρισκόμουν σε προετοιμασία, είτε επειδή δίσταζα να τρέξω στην άσφαλτο. Φέτος, λόγω της πρόσφατης γέννας μου, θα μπορέσω επιτέλους να ζήσω αυτή την εμπειρία και μάλιστα θα γίνει με ξεχωριστό τρόπο. Στόχος μου είναι να ‘βγάλω’ τα 5.000 μ. τρέχοντας, χωρίς καθόλου περπάτημα, παρότι θα σπρώχνω ταυτόχρονα το καροτσάκι της μικρής», τονίζει η Πετσούδη, η οποία έγινε μητέρα τον περασμένο Ιούλιο.


Η αθλήτρια του Στέφανου Μάμαλη, η οποία ανήκει στον ΠΑΟΚ, έχει πλέον επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν: «Ξεκίνησα προπονήσεις πριν από είκοσι μέρες και πλέον έχω μπει κανονικά σε συνθήκες προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Αν είμαι γερή, το 2015 θα ξαναμπώ στους αγώνες».


Προηγείται πάντως η συμμετοχή της στο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της 18ης Οκτωβρίου, μαζί με περίπου 15.000 δρομείς κάθε ηλικίας, μέσα από την οποία η νέα μητέρα Ολυμπία Πετσούδη στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα:
«Ο αθλητισμός, το τρέξιμο και το περπάτημα είναι για όλους. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει και να χαρεί μια τόσο όμορφη εμπειρία. Δεν υπάρχει ‘δεν μπορώ’. Αξίζει όλοι να προσπαθήσουν, μόνο και μόνο για να βιώσουν το συναίσθημα του τερματισμού, που είναι καταπληκτικό! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ολοκληρώνεις μία προσπάθεια, γενικά στη ζωή και πολύ περισσότερο σ’ έναν αγώνα δρόμου…».


Ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου με συμμετοχή – ρεκόρ, αφού οι εγγραφές δρομέων άγγιξαν τις 14.000.


Λόγω του συνεχιζόμενου τεράστιου ενδιαφέροντος, εξασφαλίστηκαν 1.500 επιπλέον θέσεις ενηλίκων δρομέων (300 για τον Ημιμαραθώνιο και 1.200 για τον Δρόμο Υγείας 5.000 μ.) και θα διατεθούν κατά προτεραιότητα σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration), το οποίο θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 7 της Δ.Ε.Θ. την Πέμπτη 16/10 και την Παρασκευή 17/10, από τις 10:00 ως τις 19:00.


Όσοι δρομείς εξασφαλίσουν μία από τις 1.500 επιπλέον θέσεις, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το επίσημο μπλουζάκι της διοργάνωσης, αλλά δεν θα καταβάλουν προσαύξηση για την εκπρόθεσμη εγγραφή τους. Παράλληλα, θα έχουν όλα τα υπόλοιπα προνόμια των ήδη εγγεγραμμένων δρομέων.


Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 20 ? (15 ? για φοιτητές ή για ομάδες), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 15 ? (10 ? για φοιτητές ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω).


Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.