Άρση Βαρών: Με πολλά όνειρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αλβανίας

Στη μάχη του επετειακού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Ανδρών - Γυναικών που διεξάγεται στην Αλβανία ρίχνονται αύριο οι Σοφία Γεωργοπούλου και Μαρία Καρδαρά που κάνουν... ντεμπούτο για την ελληνική αποστολή.

Χρονικά θα αγωνιστεί πρώτη η Μαρία Καρδαρά που θα συμμετάσχει στο Β γκρουπ των 59κ., ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ρίχνεται στη μάχη η Σοφία Γεωργοπούλου όπου θα αγωνιστεί στο Α γκρουπ. Σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις των προσπαθειών η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είχε κατακτήσει δύο Χάλκινα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, είναι φαβορί για να ανέβει ακόμα μια φορά στο βάθρο..

Στις 31/5 η Ελένη Ρεβενικιώτη θα συμμετάσχει στο Α γκρουπ των 64κ., ενώ στις 2/6 ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα αγωνιστεί στο Α γκρουπ των 89κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Τίρανα θα διεξαχθεί το 100 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και γι αυτό τον λόγο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων.

Στην Αλβανία βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χρήστος Τριφύλλης και Οδυσσέας Δήμας, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Φώτης Καϋμενάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.