Άρση Βαρών: Η συνέντευξη Τύπου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αρσης βαρών Εφήβων - Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 10 Μαΐου έχει ξεκινήσει.

Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/4) η συνέντευξη Τύπου για τη σημαντική αυτή διοργάνωση. Οι ειδήσεις μάλιστα δεν έλειψαν, καθώς όπως έγινε γνωστό είναι η διοργάνωση με τις περισσότερες συμμετοχές, ενώ μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη η Ουκρανική ομάδα θα φιλοξενηθεί εξ ολοκλήρου, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά. 

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μάικ Ιρανι, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «’Είμαι πολύ χαρούμενος που διοργανώνουμε στην Κρήτη το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε στην Ελλάδα, το σπίτι των Ολυμπιακών  αγώνων. Το πρωτάθλημα αυτό έχει το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πρέπει να έχετε κάτι ιδιαίτερο στην Κρήτη για να συμβαίνει αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το ‘’θεό’’ Πύρρο Δήμα, την Ελληνική ομοσπονδία και τους φορείς της Κρήτης». 

Στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας σχολίασε: «Είναι το μεγαλύτερο παγκόσμια πρωτάθλημα σε συμμετοχές που έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια. Αν συμμετείχαν Κίνα, Ρωσία και Λευκορωσία θα ήταν μεγαλύτερο το ρεκόρ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και περιμένουμε τον κόσμο της Κρήτης να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά. Ευχαριστώ τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενακη, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου για τη στήριξη τους».

Παράλληλα ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε ότι μετά από ενέργειες του Λευτέρη Αυγενάκη, του οποίου η συνεισφορά ήταν καταλυτική για τη διοργάνωση, η Ουκρανική αποστολή θα φιλοξενηθεί, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά. 

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης Γιωργος Πιτσούλης τόνισε: «Το άθλημα που μας έχει ανεβάσει πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε αυτό στο σπουδαίο γεγονός. Ευχαριστούμε την παγκόσμια και Ελληνική ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Τέλος ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβας επεσήμανε: « Η επανεκκίνηση του αθλητισμού στην μετά κορωνοιο εποχή γίνεται στην Κρήτη με ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός. Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου έχουμε μια δυνατή ομάδα για να βοηθήσει στην επιτυχία μιας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.