Ιστιοπλοΐα: Τα αποτελέσματα στα περιφερειακά πρωταθλήματα

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων διοργάνωσε ο Ν.Ο. Λευκάδας στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7).

Στα Οπτιμιστ έτρεξαν 59 σκάφη κι έγιναν 9 ιστιοδρομίες. Νικητής στα αγόρια και στη γενική ήταν ο Ι. Τζεφριός του Ν.Ο. Βόνιτσας με 14 βαθμούς και ακολούθησαν ο Δ. Ζαχαράκης με 16 β. και ο Ι. Χαμζάς του ίδιου ομίλου με 18 βαθμούς.

Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Καλλιρόη Σταματάκη του Ν. Ο. Βόνιτσας με 18 βαθμούς, δεύτερη τερμάτισε η Ειρήνη Σταματάκη του ίδιου ομίλου με 74β. και τρίτη η Κατερίνα-Πηνελόπη Ρίζου του Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας με 78 βαθμούς.

Στα ILCA 4 τα 25 σκάφη έτρεξαν 9 κούρσες. Στα αγόρια και στην γενική κατάταξη κέρδισε ο Εμμανουήλ Κάγκας του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας με 21 βαθμούς και τον ακολούθησαν ο Θεόδωρος Φεγγάρης του

Ν.Ο. Βόνιτσας με 27β. και ο Νεκτάριος-Τριαντάφυλλος Στυλιανέσης του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας με 38 βαθμούς.

Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Αναστασία Καπάνου του Α.Ο Ιθάκη «η Πρόοδος» με 40 βαθμούς, δεύτερη η Μελίνα Γκατζίνη του Ν.Ο. Βόνιτσας με 44β. και τρίτη η Ερμιόνη Μακρή του Ν.Ο.Β.Ιονίου με 58 βαθμούς.

Ο Ν.Α.Ο Βούλας διοργάνωσε την Α΄ φάση του Περιφερειακού πρωταθλήματος Αθηνών για την κατηγορία ILCA 4. Έλαβαν μέρος 68 σκάφη κι έγιναν 3 κούρσες.

Στα αγόρια κέρδισε ο Παναγιώτης Σπανός του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 7 βαθμούς και τον ακολούθησαν ο Μάριος Σταθάς του ίδιου ομίλου επίσης με 7β. και ο Διονύσης Καλπογιαννάκης του Ν.Ο. Καλαμακίου με 8 βαθμούς.

Στα κορίτσια νικήτρια ήταν η Ευαγγελία Καραγεώργου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 22 βαθμούς, δεύτερη τερμάτισε η Αργυρώ Κουραβέλου του ίδιου ομίλου με 28β. και τρίτη η Σταυρούλα Συρίγου του Ι.Ο.Π. με 49 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.